inne

barsawia znowu bangla

Started by mojsior 13 posts last post 3 years ago

Witajcie tak sobie z nudów spojrzałem czy aby ten mud działa bo długo dość nie działał i jednak śmiga.

mud.barsawia.pl port 23.
Jak ktoś chce może grać

gram gram, niestety raczej nikogo kogo znałem nie ma i nie ma z kim expić

Ja wchodzę ale widzę tylko pustki.
Cholerne wstrętne sample w suno!

no przydał by się ktos kto ogarnia lokacje to by można gdzieś iść, a tak to proponuje ścinać drzewa czy coś

#5 1 like

do kopalni. Ja nie pamiętam hasła.

Ano działa Barsa i nawet ma tych graczy trochu. Są wyprawy i jest kopanie w kopalni. Mówię z drugiej ręki, mam znajomych, którzy w to ostatnio grają sporo. Gdyby ktoś był grą bardzo zainteresowany a nie miał pomocnej społeczności mogę skontaktować przez Discorda.
INFP

mi się bardziej w barce podoba to że łatwiej jest zacząć niż w arce, jaqkoś to tam lepiej jest przemyślane wszystko, gdyby nie to że oklepuje co dnia wowa classic, hihihi to bym w to pyknoł, bo to fajny mudzik, jeden z lepszych jakie miała polska

Jestem wojownikiem na kręgu bodajże 4 czy pięć narazie w barsawii.
Mam tez na maksa wytrenowane ścinanie drzew więc sporo chajsu wpada.

Ja nie wiem czy się cieszyć. Chcę dostać się do akademii magii nie daleko vivane a graczy którzy by mnie poparli jak nie ma tak nie ma.
Cholerne wstrętne sample w suno!

szkoda, że nie ma z kim grać, bo ja niestety nie znam zabardzo dróg żeby gdzieś powalczyć czy coś i tak to mi tylko ścinanie drzew pozostaje i zarabianie.

Ze mną możesz gram czasem z lalarem112

no to jak byście grali to dajcie znać to pomogę.

ja najbardziej w barsie lubie drwalstwo