telewizor - jaki kupić
Back to Tv i video#21 magmar Archived
Ja mam LG.
Ma pewną wadę słuchawki muszą być podłączone pod bluetooth,
Kupiłam sobie przejściówkę żeby połączyć toto z wieżą i hula.
#22 misiek
Po to, bo w przyszłości chciał bym ewentualne nagranie.
-- (Julitka):
@Misiek No to po co takie posty?
Pates, a wgl to możesz być nawet teoretycznie sam na konferencji.
Tzn. ustalasz, że "hej, o 15:30 robię podcast nt. telewizorka, jak ktoś chce, niech wbija", potem puszczasz nagrywanie podczas konfy, prezentujesz, co i jak i potem możesz wrzucić tę prezentację na bloga.
Jak ktoś wbije/będzie miał pytania, to wbije i będzie miał pytania.
--
#23 pates
Nie wiem jak się z Midzim mogę w tej sprawie zkontaktować. Czy poprostu na jego mail, czy jakiś od tp.
#24 misiek
To nawet na Eltenie nie możesz mu napisać?
-- (pates):
Nie wiem jak się z Midzim mogę w tej sprawie zkontaktować. Czy poprostu na jego mail, czy jakiś od tp.
--
#25 Julitka
@Pates wejdź na stronę tyflopodcast.net i zajrzyj do sekcji dot. kontaktu po prostu. :p
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#26 pates
@Misiek nie odpisuje
#27 misiek
No to zrób jak Julitka napisała.
-- (pates):
@Misiek nie odpisuje
--
#28 pates
Zajmę się tym w najbliższej przyszłości.
#29 pates
Słuchajcie. Więc tak. Napisałem do Midziego, zobaczymy co dalej.
#30 pates
Kolejna sprawa. Obecnie nie mam karty ci, tylko dekoder. Będzie wam to przeszkadzało, czy wolicie poczekać na wymianę?
#31 misiek
Coś więcej?
-- (pates):
Kolejna sprawa. Obecnie nie mam karty ci, tylko dekoder. Będzie wam to przeszkadzało, czy wolicie poczekać na wymianę?
--
#32 pates
Nie mam karty w tv, tylko po hdmi podpięty dekoder.
#33 misiek
I jaki to ma związek z podcastem?
#34 Julitka
No, może np. obsługa tych dwóch źródeł się programowo różni? Dobrze, że pyta. Nie, nie przeszkadza. :)
Wręcz przeciwnie, przebąknij coś o tym, jak to współgra.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#35 pates
Chodzi właśnie o to, że przez to ani epg nie jest czytany, no nic w swerze czysto telewizyjnej, bo wszystko wyświetla na ekranie dekoder. To jest tak, jakbyś podpięła telefon pod telewizor. Nie możesz sterować telefonem za pomocą pilota od tv, no i tv ci nie mówi co robisz na telefonie.
#36 misiek
No to zmienia postać rzeczy. Miłoby było, gdybyś zaopatrzył się w ten moduł, ale jak nie da rady to trudno.
-- (pates):
Chodzi właśnie o to, że przez to ani epg nie jest czytany, no nic w swerze czysto telewizyjnej, bo wszystko wyświetla na ekranie dekoder. To jest tak, jakbyś podpięła telefon pod telewizor. Nie możesz sterować telefonem za pomocą pilota od tv, no i tv ci nie mówi co robisz na telefonie.
--
#37 pates
Zamierzam się w niego zaopatrzyć w najbliższym czasie, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
#38 Julitka
Pates, właśnie to też objaśnij w podcaście.
#39 pates
W czfartek idę po kartę ci.
Julitka, ok.
#40 markus1234
Dajcie spokój z tv, nic ciekawego tam nie ma. Nie warto.