EltenLink

telewizor - jaki kupić

Back to Tv i video

#21 magmar Archived

Ja mam LG.
Ma pewną wadę słuchawki muszą być podłączone pod bluetooth,
Kupiłam sobie przejściówkę żeby połączyć toto z wieżą i hula.

2021-03-04 00:26

#22 misiek

Po to, bo w przyszłości chciał bym ewentualne nagranie.
-- (Julitka):
@Misiek No to po co takie posty?
Pates, a wgl to możesz być nawet teoretycznie sam na konferencji.
Tzn. ustalasz, że "hej, o 15:30 robię podcast nt. telewizorka, jak ktoś chce, niech wbija", potem puszczasz nagrywanie podczas konfy, prezentujesz, co i jak i potem możesz wrzucić tę prezentację na bloga.
Jak ktoś wbije/będzie miał pytania, to wbije i będzie miał pytania.

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2021-03-04 02:45

#23 pates

Nie wiem jak się z Midzim mogę w tej sprawie zkontaktować. Czy poprostu na jego mail, czy jakiś od tp.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-03-04 16:18

#24 misiek

To nawet na Eltenie nie możesz mu napisać?
-- (pates):
Nie wiem jak się z Midzim mogę w tej sprawie zkontaktować. Czy poprostu na jego mail, czy jakiś od tp.

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2021-03-04 16:36

#25 Julitka

@Pates wejdź na stronę tyflopodcast.net i zajrzyj do sekcji dot. kontaktu po prostu. :p

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-03-04 16:51

#26 pates

@Misiek nie odpisuje

2021-03-04 17:37

#27 misiek

No to zrób jak Julitka napisała.
-- (pates):
@Misiek nie odpisuje

--

2021-03-05 01:12

#28 pates

Zajmę się tym w najbliższej przyszłości.

2021-03-05 13:01

#29 pates

Słuchajcie. Więc tak. Napisałem do Midziego, zobaczymy co dalej.

2021-03-07 17:42

#30 pates

Kolejna sprawa. Obecnie nie mam karty ci, tylko dekoder. Będzie wam to przeszkadzało, czy wolicie poczekać na wymianę?

2021-03-08 12:26

#31 misiek

Coś więcej?
-- (pates):
Kolejna sprawa. Obecnie nie mam karty ci, tylko dekoder. Będzie wam to przeszkadzało, czy wolicie poczekać na wymianę?

--

2021-03-08 17:59

#32 pates

Nie mam karty w tv, tylko po hdmi podpięty dekoder.

2021-03-08 18:39

#33 misiek

I jaki to ma związek z podcastem?

2021-03-08 19:25

#34 Julitka

No, może np. obsługa tych dwóch źródeł się programowo różni? Dobrze, że pyta. Nie, nie przeszkadza. :)
Wręcz przeciwnie, przebąknij coś o tym, jak to współgra.

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-03-08 20:19

#35 pates

Chodzi właśnie o to, że przez to ani epg nie jest czytany, no nic w swerze czysto telewizyjnej, bo wszystko wyświetla na ekranie dekoder. To jest tak, jakbyś podpięła telefon pod telewizor. Nie możesz sterować telefonem za pomocą pilota od tv, no i tv ci nie mówi co robisz na telefonie.

2021-03-08 20:31

#36 misiek

No to zmienia postać rzeczy. Miłoby było, gdybyś zaopatrzył się w ten moduł, ale jak nie da rady to trudno.
-- (pates):
Chodzi właśnie o to, że przez to ani epg nie jest czytany, no nic w swerze czysto telewizyjnej, bo wszystko wyświetla na ekranie dekoder. To jest tak, jakbyś podpięła telefon pod telewizor. Nie możesz sterować telefonem za pomocą pilota od tv, no i tv ci nie mówi co robisz na telefonie.

--

2021-03-09 02:30

#37 pates

Zamierzam się w niego zaopatrzyć w najbliższym czasie, ale zobaczymy jak to wyjdzie.

2021-03-09 07:48

#38 Julitka

Pates, właśnie to też objaśnij w podcaście.

2021-03-09 11:40

#39 pates

W czfartek idę po kartę ci.
Julitka, ok.

2021-03-09 13:35

#40 markus1234

Dajcie spokój z tv, nic ciekawego tam nie ma. Nie warto.

2021-03-19 08:15