Misty World: Chińskie MMORP - pomoc, spoilery itp.
Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam#141 balteam
No, na audiogames czytam i też piszą, że sporo kasy wrzucili w grę, a potem i tak im się nie chce grać, bo jeszcze więcej by trzeba dać.
#142 Paulinux
Runy można kupować potem od 40 poziomu za punkty uzyskiwane za granie w turnieje pvp, ale mega dużo tych punktów trzeba wydać żeby jakkolwiek się to opłacało, czyli realne używanie tych run raczej tylko za diamenty, ewentualnie czasem na giełdę coś poleci, ale to od wielkiego dzwonu
#143 balteam
Zwłaszcza, że w turnieje pvp pewnie ci co diamenty wydali też grają, a z nimi szans dużych ktoś bez wydanych diamentów nie ma.
#144 papierek
Ktoś mi zaspojleruje jakieś ciekawe skille maga tak powyżej 25 lv, jakie są i co robią? Ten na 25 dupy nie urwał, obniża resist critic hit o 50% niby fajne, ale wolał bym jakąś magiczną tarczę, co chociaż na 10S osłabia ataki, bo mocno dostaję w pizdę.
#145 nuno69
To jest to Ice Barrier ale to chyba na 40
#146 martinus
Nie wiem czy bez diamentów nie ulepszysz tylko do 12 lvl. Jeśli ktoś grał elfem, napiszcie co jestoprócz fire balla. Próbowałem, ale zniechęciłem się po 12 poziomach bo strasznie ciężko jest tą postać rozwinąć
#147 pates
Gdzie zdobywa się te skill crystals?
#148 AXM04
Za quest'y
-- (pates):
Gdzie zdobywa się te skill crystals?
--
#149 martinus
Jaką broń ma elf od 15 lvl? Może i bym spróbował jeszcze raz. Ale to hp to trochę małe.
#150 martinus
@papierek. Co do bransoletek to nie możemy mieć dwóch.
#151 papierek
martinus, pierdzielisz. Skoro się da magiem, to pewnie da się i elfem, tak sobie myślę. Tylko trzeba dobrze spierdalać. Nawet nie wiem, co ten elf w zasadzie potrafi. Wydaje mi się, jak taki mag, z ogniem zamiast lodu, ale pewnie się mylę.
#152 longshoot
elf słabiutkie obrony, ale jak ci pierdolnie to leżysz.
#153 Zuza
Da się. Znam koleżankę, która pięknie bije elfem :)
klienta.
#154 balteam
A jest różnica między męską, a żeńską wersją danej profki?
#155 longshoot
nie
#156 pates
Tylko dźwięki.
#157 Paulinux
Oczywiście że się da :)
Tak jak Ci mówiłam w prywatnej, dostajesz kijek i potem jest więcej skilli
#158 lalar123
Ja gram elfem na levelu 20 i nawet nieźle sobie radzę. oczywiście z pojedyńczym wrogiem bo jak przyjdzie chmara to po mnie.
#159 Zuza
Hej, czy jest jakiś sposub na zarabianie arnebii poza sprzedawaniem ryb?
klienta.
#160 papierek
zioła i kopalnie, ale na wszystkim zarabia się podobnie. no i sprzedawanie niepotrzebnych dropów.