Witam. Czy istnieje jakiś program na androida, dzięki któremu będę mógł słuchać tyfloradia? Bo w tamtym roku kiedy chciałem posłuchać sobie tyfloradia na androidzie to wszedłem na stronę tyflopodcastu i potem w link odsłuchaj tyfloradia. I wtedy pojawił mi się komunikat nie można odtworzyć tego pliku. Jakby ktoś znał jakieś obejście tej sytuacji to czekam na odpowiedź. Pozdrawiam.
Z darmowych servestream, z płatnych podcast addict, replayo radio. Podcast addict chyba nawet ma wersję free ale nie pomnę.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Jeśli wprowadzisz adres strumienia tyfloradia, to będzie. W replayo może być domyślnie ale głowy nie dam
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dzięki ?Cinkciarzu. Wybrałem aplikację servestream, dodałem link tyfloradia i działa. I nawet jest dostępna dla talkbacka. A ta aplikacja replayo radio nie bardzo mi się spodobała, pomimo, że tyfloradio było tam dodane. Jeszcze raz dzięki za aplikacje.
@cinkciarz. Ale tune in jest przynajmniej dostępne. I z poziomu ulubionych można dodawać własne streamy elegancko. Natomiast co do aplikacji replayo, bubel jest w braku poetykietowania dla zakładek.
No może. Ja tam wolę odrobinę niedostępności od kobyły. Ale każdy ma co lubi i w tym jest piękno tego świata. :D
Dokładnie. Dla mnie w tune in jest po prostu wygodne. A reklamy mi jakoś specjalnie nie preszkadzają. I tak są na dole. Po za tym to wiodący program, i jakoś ale jednak jest rozwijany.
To napisz do dewelopera i to poprawi. --Cytat (denis333): @cinkciarz. Ale tune in jest przynajmniej dostępne. I z poziomu ulubionych można dodawać własne streamy elegancko. Natomiast co do aplikacji replayo, bubel jest w braku poetykietowania dla zakładek.
--Koniec cytatu
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
This site uses cookies to enhance your experience.