EltenLink

Winamp - chcę normalności!

Back to Problemy z oprogramowaniem

#41 denis333

Tylko przestarzałe programy generują mnustwo niepotrzebnych problemów. Na liście windows 10 for screenreaders zabronione jest rozmawianie o przestarzałym oprogramowaniu, co bardzo mocno popieram.

2021-02-07 23:18

#42 Lowca_Androidow

To tylko odtwarzacz muzyki, a nie program antywirusowy czy pocztowy.
Nie dajmy się zwariować, a rozmowa o starym oprogramowaniu nie jest niczym złym i zabranianie rozmów o takim sofcie to paranoja. To tak jakby zabronić rozmawiać o łamaniu zabezpieczeń, o włamaniach i inych przestępstwach, rozmowa nie o crackowaniu nie czyni z rozmówców hackerów, rozmowa o morderstwach nie czyni z rozmówców mordercami. Tego typu procedura to ograniczenia wolności słowa.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-02-07 23:29

#43 denis333

tego typu procedura to ograniczenie zbędnych problemów, których nie ma w przypadku używania rozwijanego i aktualizowanego softu. dzięki temu jest miejsce na priorytetyzację innych, bardziej ważnych problemów.

2021-02-07 23:31

#44 Lowca_Androidow

Nie, to nie jest ograniczenie zbędnych problemó, to jest ograniczenie człowieka, jego swpobody, jeśli ktoś chce rozmawiać na temat nowych programów rozmawia, jeśli ma chęć na tematy inne również, takie działania to niemal cenzura z czasówkomuny.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-02-08 00:14

#45 daszekmdn

Panowie, offtopic.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2021-02-08 07:52

#46 denis333

Eh. Dlaczego tu nie ma ludzi pokroju Josepha Lee czy Briana Vogela?

2021-02-08 08:39

#47 nuno69

@Denis, co do Winampa zgadzam się w pełni!

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-02-10 11:38

#48 nuno69

@41 też popieram.
Jeżeli ktoś z własnej woli używa starego i niewspieranego już softu to sam powinien rozwiazywać swoje problemy a nie obarczać tym innych.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-02-10 11:39