Forum

Misty World: Chińskie MMORPG na ostro

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 2 / 34 Next

Irniss

#21 ·

do mnie tez mail nie przychodzi

djsenter

#22 ·

Teraz nie, gra jest aktualizowana i będzie za kilka dni
Senter San

matius

#23 ·

Miałby ktoś nowszą wersje copy klip?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

mojsior

#24 ·

w poniedziałek spodziewajmy się stabolki.
Po becie którą mieliśmy jestem w stanie powiedzieć w końcu dostałem chińską grę która jest przyzwoicie zrobiona, a co naważniejsze jest wciągająca i nie jest tak nudna jak dreamland, który gra się poniekąd sam.
Ja już licze godziny.

patrykuss12

#25 ·

Jeszcze bez angielskiej werrsji tak?

matius

#26 ·

A jak z wysyłaniem maila> Kod przychodzi?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

djsenter

#27 ·

Teraz naprawde musicie poczekać kilka dni
Senter San

nuno69

#29 ·

Jak ktoś chce automatyczne kopiowania do schowka to w folderze config tworzymy plik autoTo.ini, i w nim wpisujemy 1.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

pates

#30 ·

No dobra, zaraz będziem ogarniać.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

nuno69

#31 ·

Znajdziecie mnie w grze jako "Nunuo" zapisane chińskimi znakami lol.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

zegarmistrz

#32 ·

Ale klawiszologii to jest tam od metra

pates

#33 ·

1. Dacie klawiszologię?
2. Da się tego Chińczyka wyłączyć co gada w tle?

pates

#34 ·

Mój nick
肉醬

lalar123

#35 ·

Ja w ogóle nie mogę zabić zmótowanej kury. Co jedną zabiję to druga mnie zabije. hmm. I oczywiście wskazówek trenera nie da się z kopjować bo jak damy shift c na jego dialogu mamy tylko w schowku słowo copy.
Cholerne wstrętne sample w suno!

mateponczas

#36 ·

1. Czy gra jest po angielsku?
2. Czy gra współpracuje z NVDA?

nuno69

#37 ·

1. Nie
2. Patrz wyżej. Pisałem jak zrobić, aby tekst kopiował się do schowka.

mateponczas

#38 ·

To, że pisałeś, to wiem, ale czy menu będzie odczytywane, czy tylko SAPI?

nuno69

#39 ·

Jeżeli wszystko będzie kopiowało się do schowka to to, co zrobisz z tym tekstem nie jest już zależne od gry. Możesz sobie zainstalować jakiś program do odczytywania schowka przesz NVDA (Clipreader chyba)

djsenter

#40 ·

Mnie akurat clip reader wszystko czyta automatycznie po nacisnieciu shift c, wiec polecam sie nie zniechecac
Senter San
Previous 2 / 34 Next