Archiwum Klango
Back to Ogólne i niemieszczące się do innych działów#41 daszekmdn
Też bym mógł coś mieć, bo moich niektórych wpisów się starych wstydzę ale, że tak wulgarnie powiem, srał to pies :D
#42 pajper
Ja mam zarchiwizowane wszystkie fora tekstowe i głosowe jak coś.
Jak sprawa się wyjaśni, udostępnie to wam.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#43 daszekmdn
Mógłbyś jakoś program przerobić, żebym mógł wyeksportować pewne prywatne grupy?
#44 pajper
Program nie ma nawet obsługi grup.
Trzy dni na takie przeróbki plus czas eksportu, bo serwery Klango szybkością nie grzeszą?
Obawiam się, że to nierealne.
#45 pajper
Ale zaraz zerknę na te grupy, najpierw w ogóle trzeba zrozumieć, jak one działają.
#46 markus1234
Ja też bym robił archiwum, nie słuchałbym się autorów.
#47 pajper
Ok, ja robię przeskok na Linuxa i zerkam na te grupy.
I zobaczymy, jak sprawa się ma.
#48 hryniek
A ja tam się nie wstydzę nczgo, przynajmniej śmiesznie było, słynny wpis z Violinistem i pianinem. ;D
#49 mucha
poczytał bym jakieś stare wpisy typu słynnaa grupa johnsona spam war
#50 pajper
Myślę, że w związku z brakiem odpowiedzi firmy Simplito, można udostępnić archiwum.
Postaram się w ciągu najbliższych dni to wysłać, archiwum zawiera fora tekstowe, jak i głosowe, łącznie 15GB danych.
#51 Celtic1002
Uuuuu, szalejesz. :D
Anna Frankowska
#52 papierek
właściwie, jak to pan maciej napisał, że fora są własnością klango. net? Fora są własnością publiczną, bo i każdy ma do nich dostęp, nawet człowiek z poza klango, może bez problemu znaleść to z google i hm zrobić z tym różne rzeczy.
#53 Celtic1002
Słusznie, w punkt.
Anna Frankowska
#54 pates
a jak jest z tymi grópami? Da się?
#55 violinist Archived
to dawaj dawid linka ;d bo chciał bym mieć fora głosowe szczególnie swoje wpisy haha
#56 lwica
A jak ja to próbuje pobrać to pokazuje file not found. NIe wiem czemu tak. Ale szkoda.
#57 lwica
A to już wiem dla czego file not found. :D. Kłania się to, że chciałam pobrać nie czytając wątku. Zobaczyłam linka i tyle. Hahaha. NIe udało się! Jeśli udostępnisz to ja również będę zainteresowana.
#58 lukasz1993258
Zauważyłem poważną luke w Klango, której sfego czasu niebrałem pod uwage.
chodzi oto, że w plikach wspułdzielonych jest sobie folder voice message.
nic by wtym niebyło dziwnego gdyby nie to, że wtym folderze są wiadomości zaruwno takie, jakie my nagrywaliśmy do urzytkowników, jak i na odwrót.
więc przykładowo gdyby ktoś się włamał na nasze konto, to hmm mukby sobie posłuchać tych że wiadomości.
#59 pates
to prawda i to jest poprostu dziwne
#60 Julitka
I firma Simplito, no sorry za wyrażenie, ma czelność pisać do Pajpera, że... Ech...
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.