Konferencje
Back to Klient dla systemu Windows#1 pajper
To jedna z najważniejszych, a chyba w ogóle najbardziej oczekiwana z nowości Eltena 2.4. Dlatego też bardzo mnie ciekawi wasza opinia o niej.
Co wam się podoba, a co nie? Jak wypada ta funkcja na tle innych komunikatorów? Jakie są w ogóle wasze odczucia w tym temacie?
Może macie jakieś pytania, problemy?
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2 misiek
Wszystko mi się podoba, a nawet jest więcej niż oczekuję. Jedyne co bym zmienił/ dodał, to odpalenie drugiej instancji użytkownika, bo czasem coś wspólnie chcemy posłuchać, potestować etc.
#3 balteam
Możesz to zrobić poprzez strumieniuj plik albo drugą kartę dźwiękową, ta druga opcja jest dostępna w pakiecie audiofil.
Czyli druga instancja nie jest potrzebna.
Jak wybierasz drugą kartę dźwiękową, to tabulatorem możesz włączyć nasłuch lub nie, jak włączysz, to ty i reszta słyszycie.
#4 misiek
Ale ja mam inny pakiet, a akurat na strumieniu drugiej karty dźwiękowej bardzo by mi zależało. Jeśli by to przeszło, to na stałe żegnam się z Teamtalkiem.
-- (balteam):
Możesz to zrobić poprzez strumieniuj plik albo drugą kartę dźwiękową, ta druga opcja jest dostępna w pakiecie audiofil.
--
#5 Julitka
Tylko że to nie przejdzie, bo jest w pakiecie. :(
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#6 papierek
I strumieniowanie drugiej karty dźwiękowej robi za drugą instancję w TT
#7 misiek
Szkoda, no ale cóż.
-- (Julitka):
Tylko że to nie przejdzie, bo jest w pakiecie. :(
--
#8 Julitka
@Misiek Coś za coś. :)
Ja też się zawsze denerwuję, że Youtube mi nie pozwala odtwarzać w tle i muszę wykupić premium, żeby to mieć.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#9 DJGraco
E tam. Na kompie można odtwarzać Youtube w tle.
Co do konferencji to mówię super sprawa, ta przestrzeń kanałów jest fajna dość to stabilne.
#10 denis333
Szczerze? Najlepsza funkcja, jaką do tej pory wprowadzono odkąd jestem aktywnym użytkownikiem portalu. Baardzo mi tego brakowało.
#11 lukasz1993258
no to prawda, odkont pamiętam, to konferencje były najbardziej oczekiwane.
#12 lukasz1993258
mam pytanie, dlaczego mimo zaznaczenia pod czaz tworzenia kanau, że ma być wstereo jest w mono,? czy to żeby kanał był w stereo jest płatne?
#13 lukasz1993258
bo nawet prubowałem coś stremować, i nawet stream jest w mono.
#14 papierek
a wybrałeś hrtf czy panning? W hrtf zawsze będzie mono.
#15 lukasz1993258
pawlink, i jest w mono, zresztonm jeszcze raz zobacze coś
#16 pajper
test
Założyciel: lukasz1993258
Język: pl
Ten kanał jest zabezpieczony hasłem.
Szybkość transmisji: 320kbps
Rozmiar ramki: 20.0ms
Kanały: Stereo
Wirtualizacja przestrzeni: Panning
#17 lukasz1993258
teraz było wszystko dobrze, było w stereo
#18 lukasz1993258
tak że pułki co, jak narazie wszystko jest dobrze.
#19 pajper
Dziś, wczoraj padł kolejny rekord: 20 osób na kanale. I nadal to działało. :)
#20 nuno69
Hell yeah!