To jedna z najważniejszych, a chyba w ogóle najbardziej oczekiwana z nowości Eltena 2.4. Dlatego też bardzo mnie ciekawi wasza opinia o niej. Co wam się podoba, a co nie? Jak wypada ta funkcja na tle innych komunikatorów? Jakie są w ogóle wasze odczucia w tym temacie? Może macie jakieś pytania, problemy?
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Wszystko mi się podoba, a nawet jest więcej niż oczekuję. Jedyne co bym zmienił/ dodał, to odpalenie drugiej instancji użytkownika, bo czasem coś wspólnie chcemy posłuchać, potestować etc.
Możesz to zrobić poprzez strumieniuj plik albo drugą kartę dźwiękową, ta druga opcja jest dostępna w pakiecie audiofil. Czyli druga instancja nie jest potrzebna. Jak wybierasz drugą kartę dźwiękową, to tabulatorem możesz włączyć nasłuch lub nie, jak włączysz, to ty i reszta słyszycie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Ale ja mam inny pakiet, a akurat na strumieniu drugiej karty dźwiękowej bardzo by mi zależało. Jeśli by to przeszło, to na stałe żegnam się z Teamtalkiem. -- (balteam): Możesz to zrobić poprzez strumieniuj plik albo drugą kartę dźwiękową, ta druga opcja jest dostępna w pakiecie audiofil.