Koniec projektu Klango Network
Back to Sieci społecznościowe#141 pates
mam appki wszystkie działające bez elbota, klangochata itd, w plikach dudostępnionych macie to.
#142 talpa171
Ciekawe swoją drogą, jak oni tego Elbota napisali...
W końcu to była pseudo sztuczna inteligencja. :)
#143 markus1234
A w jaki folder się to wkleja żeby program wykrył że są te aplikacje?
#144 pajper
To nie był ich elbot, elbot to inny projekt, oni napisali tylko interfejs do rozmawiania z tym elbotem. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#145 hryniek
Ja nigdy tego Elbota nie używałem, ktoś może opisać w skrócie co to było co potrafiło?
#146 pates
taki bot odpowiadający na pytania
#147 daszekmdn
Ciekawostka: Klango wysłało maila do wszystkich uzytkowników. Miałem kilka kont, npo kilka na 2 adresach email.
Co ciekawe, dostałem to powiadomienie tylko na jedno, a Thunderbird ostrzegał, że ta wiadomość jest zweryfikowana jako niebezpieczna. Jakaś dziwna ta ich lista mailingowa :D
#148 markus1234
A jeszcze mam pytanie. To zamknięcie klango ma być w czwartek o 12 w nocy czy o 12 w południe. Bo tam piszą o 12:00 CET. Pozdrawiam.
#149 daszekmdn
W dzień.
#150 markus1234
Acha, bo nie do końca rozumiałem tego CET.
#151 nuno69
Central European Time.
#152 markus1234
Dzięki.
#153 daszekmdn
Jeżeli ktoś ma problemy z archiwizacją swoich danych, może napisać do autorów na Twitterze @klango lub jeśli nie posiada Twittera, do mnie, a ja przekażę informację gdzie trzeba.
#154 daszekmdn
Dostałem przed momentem informację, że problem z blogami został rozpoznany i nowe paczki zostaną wygenerowane. Gdy to się stanie, informacja pojawi się na Twitterze Klango profil @klango a ja także wyślę informację tutaj.
#155 pajper
Ten wordpress Klangowy leży.
Udało mi się przy okazji archiwizacji rozpoznać, co jest nie tak oraz odkryć poważny błąd w zabezpieczeniach, który umożliwia pisanie na dowolnym blogu, ale o tym w czwartek.
#156 daszekmdn
Ten błąd wykrył zapewne wcześniej ktos inny, bo zanim WP padło, co godzinę na jakimś blogu pojawiał się spamerski wpis reklamowy
#157 pates
miałem tak
#158 pajper
Drodzy Klangowicze.
Mam do was ostatnią Klangową prośbę, którą przede wszystkim kieruję do wszystkich, którzy kiedykolwiek czymś administrowali.
W ostatnim czasie pojawia się na Klango wielu dawnych użytkowników, pobierających swoje paczki.
Prośba może wydać się troszkę nietaktowna, ale innej opcji nie ma. Informujmy w grupach o Eltenie, bo nie każdy wie.
Nie chcę tu przekonywać ludzi, którzy wiedzą i nie są zainteresowani, chcę informować o tym programie. Zatem, moja prośba przed czwartkiem jest taka, abyśmy po prostu rozesłali wiadomości do członków grupy o tym, że Elten jest i działa.
Niestety, nie jest możliwe rozesłanie takiego komunikatu po PSK, ponieważ jedyny znany mi moderator, to jest Piciok, po prostu nie pamięta hasła do konta.
Z góry wam bardzo dziękuję.
#159 lukasz1993258
jest jeszcze jedna osoba. maksiore
#160 hryniek
TYlko jak my to zrobimy, bo jak zaczną wszyscy wysyłać to się to zacznie dublować.