EltenLink

Rosemary's Fate - nowa gra Audio

Back to Archiwalne

#1 majlo17

Hej przyjaciele.
Powstaje Pierwsza w Polsce gra dla osób niewidomych ale również i tych widzących. Dźwięki wykorzystane w Rosemary’s Fate nagrano w Owińskach.
Jesteśmy polskim studiem Game Them Same i postanowiliśmy stworzyć pierwszą grę audio w Polsce - Rosemary's Fate.
Czym jest Rosemary's fate? Załóżcie słuchawki (wymagany aspekt) i przenieście się w świat naszej gry.
Cutscena z gry:
https://www.youtube.com/watch?v=HZMGq4zsQEg

Mały gameplay z gry:

https://www.youtube.com/watch?v=qUFebhil8Pc

Jeśli zaciekawił was temat prosimy o subskrypcje na naszym kanale yt oraz śledzenie naszego fanpage. Dzięki nim bedziemy mogli dotrzeć do większej ilości ludzi!! :)

www.facebook.com/RosemarysFate

Pozdrawiam Michał Ratkowski
Game The Same

2021-01-21 12:28

#2 nuno69

Elten nie jest chyba najlepszym miejscem do promocji takich rzecz. Czy dotarliściejuż na "audiogames.net"?
Zdaje się, że już gdzieś Was tam widziałem ale głowy nie dam.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-01-21 22:29

#3 djsenter

Chciałbym zauważyć, że wątek o tej grze już istnieje, a też gra jest w trakcie tworzenia, więc nie powinna być na tym forum.

Senter San
2021-01-29 06:11

#4 exterminator

asz mi ręce opadają. taki hłam że ja pier.... bez komentarza. Z resztą na forum audiogames już moją pozytywną opińję napisałem hehe.

Zapraszam was na zawody! w rzucaniu ludźmi do zimnej wody! Kabuum! kabuum! puf puf puffffffffffffffffffffffffff!
2021-06-17 15:55

#5 nuno69

Chciałbym zauważyć, że ów wątek ni dotyczy sposobu pisania innych użytkownikó, toteż post użytkownika @Mateponczas zostaje usunięty

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-06-20 19:14

#6 Adasadula

Jaka pierwsza gra. Było klango. Był labirynt. Było serce zimy.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-03-27 13:04

#7 Kosa12

Tu chodzi o to, że jest to gra wideo, która pokazuje jakosoba niewidoma sobie się poruszai jest w tej grze dźwięk przestrzenny.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
2022-03-29 14:05

#8 patras

i tak jest ujowa imo

2022-03-29 15:50

#9 pates

Ta gra ma tylko jedną dobrą cechę. Można się z niej pośmiać.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-03-29 18:14

#10 mojsior

no faktycznie jak tak poruszają się osoby niewiedome jak w tej grze, to ja jestem chyba okazem zdrowia i w pełni widzę
-- (Kosa12):
Tu chodzi o to, że jest to gra wideo, która pokazuje jakosoba niewidoma sobie się poruszai jest w tej grze dźwięk przestrzenny.

--

2022-03-30 17:07

#11 zywek

Jesteście beznadziejni generalnie rzecz ujmując. Zgłaszać do supportu albo usiąść i napisać coś samemu, banda roszczeniowych idiotów.

2022-04-04 14:40

#12 mojsior

A właśnie że zgłaszane było na szczęście mają w planach wydać kontynuację, zobaczymy.
Planuj,ę zrecenzować tą grę nie wiem jeszcze kiedy na bloga eltenowego, jak również podeślę to twórcom.
Poza tym żywku pragnę ci przypomnieć że była audycja o rosemarys fate w tyflopodcaście, gdzye były poruszane wady tej gry.
A to nie jest roszczeniowość tylko dość łagodne powiedzenie prawdy tego co myślę o tej grze.

2022-04-06 14:43

#13 papierek

To żywku, że samemu się nie umie, albo nie chce nic napisać nie oznacza, że nie można skrytykować jakiegoś barahła. A o ile to prawda, że tyle poszło hajsu na ten projekt, co poszło to poziom tej gry jest śmieszny.

po co mi sygnatura?
2022-04-06 15:36

#14 balteam

Podobno nieprawda, Nuno gdzieśp isał potem.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-04-07 08:57

#15 lalar123

Jedyne co w tej grze mnie się nie podoba to łażenie bohatera. I sam system nawigacji. Reszta jest ok. Oni przynajmniej zrealizowali swój pomysł nie to co oszuści z polski pokroju simplito mythril games etc. Taaak zrobimy klijent mudowy do klango taak będziemy tworzyli nadal gry dla niewidomych. A mistrz gry nie ujżał pełnej wersji nigdy. To samo kosmiczne lotki.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2022-04-07 09:21

#16 exterminator

Taaak! Będzie ognie rewiny! taaak! Serce zimy część druga już w krudce!

Zapraszam was na zawody! w rzucaniu ludźmi do zimnej wody! Kabuum! kabuum! puf puf puffffffffffffffffffffffffff!
2022-04-07 19:12