Rosemary's Fate - nowa gra Audio
Back to Archiwalne#1 majlo17
Hej przyjaciele.
Powstaje Pierwsza w Polsce gra dla osób niewidomych ale również i tych widzących. Dźwięki wykorzystane w Rosemary’s Fate nagrano w Owińskach.
Jesteśmy polskim studiem Game Them Same i postanowiliśmy stworzyć pierwszą grę audio w Polsce - Rosemary's Fate.
Czym jest Rosemary's fate? Załóżcie słuchawki (wymagany aspekt) i przenieście się w świat naszej gry.
Cutscena z gry:
https://www.youtube.com/watch?v=HZMGq4zsQEg
Mały gameplay z gry:
https://www.youtube.com/watch?v=qUFebhil8Pc
Jeśli zaciekawił was temat prosimy o subskrypcje na naszym kanale yt oraz śledzenie naszego fanpage. Dzięki nim bedziemy mogli dotrzeć do większej ilości ludzi!! :)
www.facebook.com/RosemarysFate
Pozdrawiam Michał Ratkowski
Game The Same
#2 nuno69
Elten nie jest chyba najlepszym miejscem do promocji takich rzecz. Czy dotarliściejuż na "audiogames.net"?
Zdaje się, że już gdzieś Was tam widziałem ale głowy nie dam.
#3 djsenter
Chciałbym zauważyć, że wątek o tej grze już istnieje, a też gra jest w trakcie tworzenia, więc nie powinna być na tym forum.
#4 exterminator
asz mi ręce opadają. taki hłam że ja pier.... bez komentarza. Z resztą na forum audiogames już moją pozytywną opińję napisałem hehe.
#5 nuno69
Chciałbym zauważyć, że ów wątek ni dotyczy sposobu pisania innych użytkownikó, toteż post użytkownika @Mateponczas zostaje usunięty
#6 Adasadula
Jaka pierwsza gra. Było klango. Był labirynt. Było serce zimy.
#7 Kosa12
Tu chodzi o to, że jest to gra wideo, która pokazuje jakosoba niewidoma sobie się poruszai jest w tej grze dźwięk przestrzenny.
#8 patras
i tak jest ujowa imo
#9 pates
Ta gra ma tylko jedną dobrą cechę. Można się z niej pośmiać.
#10 mojsior
no faktycznie jak tak poruszają się osoby niewiedome jak w tej grze, to ja jestem chyba okazem zdrowia i w pełni widzę
-- (Kosa12):
Tu chodzi o to, że jest to gra wideo, która pokazuje jakosoba niewidoma sobie się poruszai jest w tej grze dźwięk przestrzenny.
--
#11 zywek
Jesteście beznadziejni generalnie rzecz ujmując. Zgłaszać do supportu albo usiąść i napisać coś samemu, banda roszczeniowych idiotów.
#12 mojsior
A właśnie że zgłaszane było na szczęście mają w planach wydać kontynuację, zobaczymy.
Planuj,ę zrecenzować tą grę nie wiem jeszcze kiedy na bloga eltenowego, jak również podeślę to twórcom.
Poza tym żywku pragnę ci przypomnieć że była audycja o rosemarys fate w tyflopodcaście, gdzye były poruszane wady tej gry.
A to nie jest roszczeniowość tylko dość łagodne powiedzenie prawdy tego co myślę o tej grze.
#13 papierek
To żywku, że samemu się nie umie, albo nie chce nic napisać nie oznacza, że nie można skrytykować jakiegoś barahła. A o ile to prawda, że tyle poszło hajsu na ten projekt, co poszło to poziom tej gry jest śmieszny.
#14 balteam
Podobno nieprawda, Nuno gdzieśp isał potem.
#15 lalar123
Jedyne co w tej grze mnie się nie podoba to łażenie bohatera. I sam system nawigacji. Reszta jest ok. Oni przynajmniej zrealizowali swój pomysł nie to co oszuści z polski pokroju simplito mythril games etc. Taaak zrobimy klijent mudowy do klango taak będziemy tworzyli nadal gry dla niewidomych. A mistrz gry nie ujżał pełnej wersji nigdy. To samo kosmiczne lotki.
#16 exterminator
Taaak! Będzie ognie rewiny! taaak! Serce zimy część druga już w krudce!