Pad serwera.
Back to Archiwum Eltena#1 daszekmdn
Witajcie.
Wiem, że nie ja powinienem to pisać, ale skoro już tu jestem? :D
Serwer Eltena był niedostępny przez około godzinę. Wynikało to z problemów po stronie firmy hostującej, więc nikt nie mógł nic z tym zrobić. Firma podniosła serwer jak widać.
#2 lukasz1993258
najważniejsze, że działa
#3 misiek
No i co z tego? Czy z każdą pierdołą musimy zakładać nowy wątek?
#4 hryniek
TO akurat można było spokojnie w rozwoju Eltena umieścić, bo to nie była poważniejsza awaria, znaczy, że coś faktycznie wyleciało w powietrze, fakt, że efekt był jak by tak było, ale...
#5 daszekmdn
Nie każdy czyta rozwój Eltena, i później o pewnych funkcjach czy sprawach ludzie nie wiedzą. Pamiętam, że kilka razy ktoś mnie pytał o coś co tam pisało, to lepiej, żeby było na widoku.
#6 daszekmdn
Ale OK, w takim razie będę wszystkich kierował do tych, którzy twierdzą że lepiej pisać w jedyn miejscu gdzie pełno wpisów.
#7 pajper
Może powinniśmy zrobić forum typu Klangowego announcements?
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#8 lukasz1993258
dobryv pomysł
#9 jamajka
Ten wątek po to jest, żeby konkretne osoby konkrety tam pisały, ale może rzeczywiście announcements jest OK
#10 hryniek
Jak ludzie nie śledzą to i nie wiedzą, ale... Powiedzmy to nie mój problem. ;D, ja sobie czytam to teraz na Linuksidle gdzie nie mam śledzenia i jakoś nie mam problemów z odfiltrowaniem potrzebnych mi informacji.
#11 hryniek
A co do announcements to nie mam zdania. z jednej strony wszystko będzie w jednym miejscu, z drugiej... Kolejne forum, które trzeba przejrzeć.
#12 cinkciarzpl
wysyłać bezpośrednio takie info w wiadomosci
#13 PAX
WAŻNE, ŻE DŹAŁA