android

ADB Manager - zarządzaj swoim smartfonem z poziomu komputera!

Started by nuno69 140 posts last post 5 years ago Page 6 of 7

No nie wiem czy pojawi się możliwość korzystania z mojego serwera jako chmury
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Aaa, to co innego. Myślałem, że zastanawiasz się nad korzystaniem ze wszystkiego innego po za twoim :ddd. W takim razie całą tę naszą dyskusję można przenieść do czarnej dziury.

ja myślę że tak wsumie jeśli chcesz to możliwość twojego mogłaby być, i osobne powinny być
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Moje też będzie, dlaczego? A no dlatego, że odkryłem jak w PureBasic obsługiwać poprawnie SSL i https.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

a spoko, a to tłumaczenie będzie?

Tak, ale w 1.2 albo 1.3.

spoko

Gdzie jest link do najnowszej wersji tego programu? Za interesowała mnie ta możliwość usunięcia za instalowanych fabrycznie aplikacji.

Pisałem wyżej, program jeszcze nie jest skończony, a ja nie będę wam oddawał półproduktu

Komu tak bardzo przeszkadza że appka będzie only 64-bit? Wprowadziłem pewne zmiany no i tak wyszło.

wisi, i tak mam 64

#112 1 like

mam na Netbooku32
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#113 1 like

Oj, to w takim razie będę się bawił, znaczy bardziej męczył z utrzydziestodwubitowieniem appki. Każdy jeden user ważny!

Ja puki co też ino tylko 32
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Z przykrością informuję że chmóry kosztowałby mnie łącznie 300 USD rocznie.

Ok, sprawa jest taka: będę potrzebował testerow, najlepiej z różnami wersjami Androida, z różnymi stanami telefonów AKA. rooted unrooted ETC. Program jest juz zasadniczo skonczony, muszę tylko poprawić kilka błędów krytycznych. Ktoś coś?

U mnie Samsung Galaxy s7, nierootowany na stockowym firmware aktualnie z Andkiem 8.0. Wersji jądra nie pamiętam.

Czego dokładnie będziesz potrzebował?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#119 1 like

Ja już się deklarowałem wcześniej ;) więc ponownie chyba nie muszę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

SPrawdzenie m.in funkcji kopii zapasowych.