@linux. Było. Wyborów masz mnustwo. Albo arctana , fyrrate polosses, albo polosses, enchandisol, fyrate, albo enchandithol, polosses, wizzel. Jest kilka obcji.
Słuchajcie, ja naprawdę nie mam pojęcia jak wepchnąć to pódełko do teleportera w Secret Hideout F3. Próbowałam już chyba wszystkiego i mi się po prostu nie udaje.
wklejam fragment z poradnika You'll accomplish this by circling around the box so you're on its east side and pushing it west eight spaces, then north onto the teleporter. Follow the box through the teleporter, get around its southern side, and push it north twice onto the switch you'll hear. This will remove the statue, but it also alerts the last of the Junior Administrators. As soon as you step through the teleporter you used to get here, you're going to be jumped. Don't worry about healing though; just like the other two scaled battles, you're healed automatically before this shindig gets underway.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Tak się składa, że znalazłam ten poradnik na audiogames najpierw, ale tam jest i tak błąd, jak przesuniesz to pudełko 8 razy w lewo, to potem nie da się przesunąć go na północ, bo tam jest ściana.
bo musisz dać w prawo bodajże albo w lewo. Zobacz sobie na moim kanale, który masz podlinkowany tu http://pates.unaux.com tam któryś odcinek nuzlocke 1 z pierwszych, tam to jest
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.