Ale przecież terz tak robią wszyscy, no może z wyjątkiem 1+, dostałem kostkę i kabel w pudełku, ale przejściuwki DAC z ussb c na jacka już nie, chociaż do xiaomi mi a2 jeszcze dawaly.
No ja też do swojego Oneplusa dostałam i szczerze będzie to jakieś, może nie aż tak ważne, ale jednak kryterium przy zakupie nowego telefonu, chociaż może wtedy to już jakieś zachowanie będzie normą dla wszystkich firm, jeszcze nie wiem, bo nie zamierzam się rozstawać z moim telefonikiem jeszcze przez długi czas.
Dwóch, szajsung też tak się bawi, ale z drugiej strony ładowarkę kupisz za 30/ 40 zł. -- (zywek): Ale przecież terz tak robią wszyscy, no może z wyjątkiem 1+, dostałem kostkę i kabel w pudełku, ale przejściuwki DAC z ussb c na jacka już nie, chociaż do xiaomi mi a2 jeszcze dawaly.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Akurat słuchawki do szczęścia nie są potrzebne, rozumiem, że przejściówki z usb c też będą odpadać, bo coraz więcej urządzeń z takim wejściem, no ale bez ładowarki to przesada.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Wiecie co, to może przestańmy do pudełek dodawać baterie w telefonie, bo przecież każdy ma ich dużo po poprzednich telefonach czy coś. Przestańmy dawać igły do sim, tacki na sim, po co to komu!
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Dawajmy tylko pudełka, bez telefonu. Telefon kupmy se jeszcze raz, osobno.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
No to fajnie, że Ty masz. -- (alex77): poco komu śmieciowa pięcio watowa ładowara których walają się setki umnie bo itak mam ładowarkę 60 watów z jednej polskiej firmy heh.
Michał, tu nie chodzi o to, tylko o sam całokształt. A co jeśli ktoś jednak niema? Rozumiem gdyby jak wcześniej pisałem dało się dobrać, albo poprostu była by obniżona cena
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
This site uses cookies to enhance your experience.