Na zakupach

Sklepy internetowe

Started by Paulinux 42 posts last post 3 years ago Page 2 of 3

Dla mnie nowa płyta to i może być Anny Jantar przykładowo, ale jest nowa, zafoliowana i nigdy nie użyta, no chyba że ktoś se zafoliuje używane to co innego. Takie numery też widywałem.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#22 1 like

cdjapan.jp, sklep gdzie można kupić wszelakie fajne rzeczy z Japoni typu albumy, figurki, filmy, niektóre słodycze niedostępne w Europie, etc.
Senter San

#23 1 like

Hahaha, taaaa, a potem gwarancji producent nie uznaje, sprzedają powystawowe/pomagazynowe komponenty, a poza tym jedno z drugim się podzespołowo w ogóle nie zgrywa. Już nie mówiąc o tym, że obsługa klienta to jakiś żart jest. :p
-- (nuno69):
x-kom.pl
Sklep ze sprzętem komputerowym. Co ciekawe, oni mają modowane laptopy. Oznacza to, że są mocniejsze od fabrycznych

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Z kosmetycznych:
bioekodrogeria.pl, ministerstwodobregomydla.pl, fresh&natural.pl. :)

#25 2 likes

No nie wiem, ja na obsługę w x-komie nigdy nie narzekałam. Ani mi, ani mojej rodzinie nic stamtąd się nie popsuło
Happy hacking

Hm, to szczęście.
-- (Paulinux):
No nie wiem, ja na obsługę w x-komie nigdy nie narzekałam. Ani mi, ani mojej rodzinie nic stamtąd się nie popsuło

--

Oni mają dobre ceny i dobry sprzęt, w sensie raczej nie jest wadliwy czy coś.
Ale jak już trafisz coś wadliwego, to reklamowanie lub zwrot tego jest drogą przez mękę, z kilkukrotnego doświadczenia własnego niestety.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

tanuki.pl, sklepp z gadżetami z anime i im podobnych.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#30 2 likes

manucafe.pl - jak sama nazwa mówi sklep z kawą, ale też herbatą. Kawę ziarnistą można kupić całą, mieloną grubo, śrdenio lub drobno, ale co najważniejsze, kawy i herbaty są posortowane według plantacji, z których pochodzą i mają bardzo dobre opisy.
czajnikowy.pl - również sklep z herbatą i kawą. Przy czym przy manucafe kładę nacisk na kawę, a przy czajnikowy.pl na herbatę.
qunszt.pl - strona z kamieniami szlachentymi i półszlachetnymi, koralikami, przekładkami, linkami, żyłkami, rzemieniami, szkłem weneckim, słowem wszystkim, co może się przydać do robienia biżuterii.
odlewki.pl - odlewki markowych perfum pojemności od 1 ml do 100 ml, czasem mam wątpliwości, czy to rzeczywiście są oryginalne perfumy, ale zapach utrzymuje się długo.
Miarą miłości jest miłość bez miary

Na odlewniaperfum.pl są orginalne.

junodownload.com, beatport.com, sklepy z muzyką cyfrową. Junodownload bardziej dostępny, beatport też da się ogarnąć, ale nie od razu.

#34 1 like

Ooo, kupowałam tam herbatki i kawki też i serdecznie polecam.
-- (skrzypenka):
dla miłośników wszelkich kaw i herbat:

https://kawaiherbata.com

Dla skrzypków sklep z różnym asortymentem, ja od wielu lat korzystam i kupuję:

www.henglewscy.com.pl/

sklep z kosmetykami, perfumami:

www.eglamour.pl

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#35 1 like

www.darwina.pl sklep z naciskiem na wina, ale i inne cudeńka kraftowe są. Obsługa klienta top.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#37 1 like

Jeśli pytasz o to, czy najtańsza flaszka to poniżej 300PLN za 0.3 nieschodzi, to nie. :D
jeśli chodzi o porównywanie, to niezagłębiałem się aż tak, po prostu liczyła się dostępność konkretnego towaru. :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#38 1 like

swiezopalona.pl, całkiem fajna palarnia kawy z herbatkami i takimi innymi też, ale głównie kawusia. Dostępność chyba jakieś 95%, ale ostatnio obsługa klienta była dość miła, chociaż, nie wiem, dlaczego, nie widzieli mojego maila.

wsm.serpent.pl/
Muzyka głównie dziwna - freejazz, elektronika, hałasy, folki. Fizycznie i cyfrowo - flac i mp3.
Harmonię w domu zapewni akordeon.

Trza będzie sprawdzić.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P