EltenLink

Najciekawsze Eltenowe wspomnienia

Started by pajper 168 posts last post 4 years ago Page 6 of 9

#101 1 like

Dla mnie jednym z najciekawszych wsponień na pewno póki co staje się zabawa pisankowa. NO genialna jest!

#102 1 like

Ciumbaki, Line, nagle włączające się muzyczki. :D Pisanki pewnie też do nich dołączą. ;)
A, no i oczywiście mój minusowy wiek. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

O taak line, w starym eltenie tego było pełno wszędzie. Pamiętacie jeszcze pierwsze, stare fora of bety?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#104 2 likes

I słynny spamujący wszędzie i wyzywający wszystkich od debili Lolek. :D
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Lolek to był kawał historii samej w sobie, asz go Nuno utemperował.D

Chyba Hryniek się z Lolkiem rozprawił.
-- (Zuzler):
Oo, Lolek! Pamiętam, że jakoś pięknie się któryś z panów z nim rozprawił.

--

#107 1 like

Oo albo jeszcze był anonimus.

No pewnie! Lolek, i Anonimus, well pismak, który nawet wierszyk o mnie napisał. <3
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Jaki wierszyk

#110 1 like

No na jego blogu. Tak, on miał bloga. Ciekawe swoją drogą, czy on jeszcze istnieje.

WYdaje mi się, że już nie, a szkoda. :(

Raczej już nie istnieje, bo i konta nie ma

#113 1 like

Lola i Lolek :XD
-- (lola):
I słynny spamujący wszędzie i wyzywający wszystkich od debili Lolek. :D

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#114 1 like

Zeszłoroczna zabawa pisankowa i to marudzenie na Teamtalku, gdy przerywałam farkle, żeby łapać... :D

#115 1 like

Hymn Marchewauxa.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#116 1 like

I "Martyna" w jego wykonaniu.

Hymn jeszcze mam na dysku.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#118 1 like

Widocznośc katalogów systemowych na liście zalogowanych użytkowników też chyba była kiedyś :D

#119 2 likes

Dla mnie, oprócz zabawy pisankowej, która zwłaszcza w zeszłym roku okazała się bardzo pozytywnym doświadczeniem, pewnie dlatego, że mnie te pozytywy zaskoczyły, są wierszyki naszych kochanych spamerów. Boże Kochany, jakie to było głupie!

Oprócz tego audiobukis, i mem z nim związany, a także nagranie Chryńka, w którym mówi o kobrze i cały wątek odwalamy. Fajnym wspomnieniem jest też wątek, w którym wykazywaliśmy się superinteligencją, pisząc o głupotach. Niestety, ktoś ten wątek unicestwił! No i, jako że jstem w RS, Elten sam z siebie dał mi wiele doświadczeń :)
🇺🇦 🇵🇱

Mój ujemny wiek. <3