EltenLink

Najciekawsze Eltenowe wspomnienia

Started by pajper 168 posts last post 4 years ago Page 3 of 9

#41 2 likes

No i oczywiście ciumbaki.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Najleprze były pierwsze posty Marka Dyrektora, w of betach
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

@Bartek1 pewnie masz rację, dla mnie najciekawszym wspomnieniem było, jak odkryłem wątek o eastereggach i kombinację ctrl + bum, która nawiasem mówiąc już chyba nie działa.

Zabawy na konferencjach jeszcze w wersjach beta też były fajne, jak sobie odpowiadaliśmy óżnymi postaciami, takie bindy po prostu. ja na przykład wiedźminem sobie odpowiadałem. Do tego jeszcze Papierek z Daszkiem fajnąstrzelankę zrobili, Papier dźwięki puszzczał po lewej Daszzek po prawej, a ja sobie słuchałem po środku.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Kto z nas testował of bety

#46 2 likes

OOo, ciumbaki! <3 A ta zabawa też przednia, czyli z Bartkiem się zgadzam w całej rozciągłości

rzucanie kostką, żeby zapchać historię czatu, albo pisanie pustych wiadomości na na konferencjach, w ogóle fajnie się konferencje wysypywały w pierwszych wersjach.

Ta zabawa z pewnością przejdzie do historii.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Trzymajcie sobie kontrol d

Ciekawe wspomnienie dotyczy planowanego zlotu eltenowiczów. Mnóstwo przygotowa ń, mnóstwo dyskusji, no i niestety wielka szkoda, że nic z tego nie wyszło.

ee, ja wszystkie bety testowałem, no w tym roku :D
Się siedziało i Pajper wydawał 10 bet na godzinę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#52 1 like

Zabawy na konferencjach to i teraz były fajne, gdy jakiś świeżak przychodził i biegał z kąta w kąt. Świetnie się tego słuchało.

No tak, szybkie rzucanie kostką w konferencjach ctrl D

Albo masowe dobieranie kart w becie

No spamiarskie epizody też były :D

Tak, zlot też jest wart uwagi.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Ciekawe czy kiedyś się uda

#58 1 like

No, też myślałam o wspomnieniu zlotu, ale stwierdziłam, że jednak zbyt niefajnie się to skończyło, żeby o tym mówić.

Na szczęście ich już niema, no i dobrze.

A szkoda.