Telegram
Back to Sieci społecznościowe#1 matius
Cześć.
Czy ktoś z was z tego komunikatora kożystał? A jeśli tak, czy warto? I czy da się kożystać z telefonu, iPhone?
#2 balteam
Dobra rzecz, na androida i windowsa, na iphona średnio dostępne.
#3 denis333
@balteam jak sprawdzałem kilka miesięcy temu to spokojnie dało się tam wszystko ogarnąć.
#4 balteam
Ja kilka miesięcy temu też sprawdzałem i było dziko, już nie pamiętam co dokładnie, ale szału nie było, dla zdesperowanej osoby może da się go ogarnąć, ale whatsapp jest dużo bardziej dostępny. Na andku z kolei telegram mi siębardziej podoba, bo można przewijać w trakcie słuchania i 2x prędkość wrzucić.
a no i lepiej wygląda unigram niż whatsapp web.
#5 daszekmdn
Średnio z dostępnością na iPhone jest akurat, wiadomości się nie scrollują czy jak to się tam zwie.
#6 longshoot
kiedyś było ok, ja nawet teraz w konwersacje od paru miesięcy nie mogę wejsć na iPhone
#7 kacper10
czy ten program z strony telegrama dostępny jest na win, czy jest jakiś inny dostępny dla nas?
#8 balteam
na windowsa unigram chyba ze sklepu windowsowego, jest też wtyczka do nvda unigram coś tam jak się nie mylę, w grupie nvda znajdziesz.
#9 Paulinux
Jest też TweeseCake jak lubisz niewidzialne interfejsy. To jest taki program do wszystkiego, w sensie masz tam Twittera, Telegrama i jeszcze coś, tylko teraz nie pamiętam :D
Ja jestem z teamu Unigramowego. Naprawdę sobie chwalę.
#10 Postukujacy
O super, że jest ten wątek. Zaczynam swoją przygodę z telegramem i możę wrócę na Twittera to bardzo mi się przyda, zwłaszcza to niewidzialne coś.
#11 misiek
A ja kończę ze względu na to co zrobili z apką na Iphone.
#12 daszekmdn
Appka na iPhone zawsze była do dupy.
#13 misiek
Jeszcze rok temu była całkiem ok.
#14 Paulinux
Powstała grupa dla niewidomych i niedowidzących na Telegramie. Tak w sumie to już dawno, ale po jakimś roku nieaktywności, jedna użytkowniczka znalazła ją przez wyszukiwarkę. Uznałam to za znak i postanowiłam rozgłosić tę informację, stąd właśnie ten post. Grupa jest bardziej nastawiona na jakieś informacje/porady, ale luźne wątki nie są zakazane. Zapraszamy!
t.me/tyflopolska
#15 cinkciarzpl
A jakby komuś ućkło, to linki z tyfloprzeglądów wrzucam na telegramowy kanał, coby przychodziło do człowieka.
https://t.me/tyfloprzeglad