Witajcie. Do założenia tego tematu zainspirowała mnie dzisiejsza rozmowa o starych błędach, w której brałem udział na TeamTalku.
Tutaj możemy sobie poprzypominać co ciekawsze błędy i sytuację, zwłaszcza te śmieszne.
Ja aktualnie pamiętam dwie: To, jak sygnatury zwariowały i każdy miał taką samą, I to, jak profile się pomieszały i, np. ja dostałem profil Angeliki. I nagle mój własny program zaczął wmawiać mi, że jestem kobietą. :)
Ciekaw jestem, co jeszcze przypomnicie, czy to z błędów, czy z historii projektu. Bo sam chętnie wspominam takie rzeczy. :)
PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Najlepsze było jak wszyscy mieli te same sygnatury :D chore rzeczy się pojawiały, np byłem przez chwilę łukaszem albo miałem syganturę Mamusiu, dlaczego to nie działa? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Pamiętam jakurywało posty w połowie albo po mimo zmiany języka na polski część menu i komunikatów miałam po angielsku. Albo straciłam wszystkich znajomych z kontaktów i teraz dodaję osoby z powrotem.
jeśli wpisujesz na klawiaturze numerycznej w wizytówce datę urodzenia to mi wyszło że mam17 lat albo nawet -17 a o roku już nie wspominam. Nawet teraz kiedy odruchowo piszę cyfry na numerycznej to się nie wpisują
Hmmmm, no to takiej pomyłki to ja chyba jeszcze nie miałem. :D W kto jest zalogowany pojawia się właśnie informacja, by pamiętać o usunięciu linijki. Już pracuję nad naprawą. :D
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.