Błąd jest, nie wiem czy tylko w becie, jak chcemy zmienić język Elten nam się zawiesza i trzeba nacisnąć f3 przywrócić otworzyć np kontakty i po jakimś czasie udaje nam się dojść do wyboru języka.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Wiadomości działają po prostu tragicznie. Po wysłaniu wiadomości tekstowej Elten cofnoł mnie z powrotem do edycji. Ponagraniu wiadomości głosowej zawiesił się na kilka minut, tak że można było tylko odtworzyć i zpałzować to co nagraliśmy. Po za tym screenreader w ogóle nie reagował. Jak już się odmulił i pojawiły się wszystkie opcje edycji po wysłaniu- Elten pokazał konwertowanie pliku i za jakieś pół minuty się zresetował. Ja nawet nie wiem czy te wiadomości doszły do adresata.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Elten mi zfiksował po informac ji że mam nowy komentarz na blogu twierdził że go nie mam i wysypał jakieś errory mysql :D :D :D ale po restarcie drugi mdziała.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
To akurat wyjaśnialne w pełni, bo przed chwilą, eee, usunął się mysql. Nie wiem, czemu, próba aktualizacji krnela na serwerze się powiodła, ale przy okazji apt po prostu usunął serwer baz danych.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
No bo od razu widziałem, że tutaj apt przerzuca pięknie informacje o aktualizacjach kolejnych pakietów... Updating bin-utils, ładnie leci. Updating fmpeg, no ok. Updating ruby-24, no fajnie. Removing mariadb-server... Yyyy, whaaaat?
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
udało się. natomiast w laptopie z nie działa wogule najnowsza beta. wyskakóje błąd. przez przypadek wrzuciłem go do wątku odnośnie mikrofonu stereo. a miał być w wątku witam na forum głosowym.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.