Archiwum Eltena
Elten 2 - betatesty
Started by pajper
3240 posts
last post 6 years ago
Closed
Page 6 of 162
dalej te same błędy, czyli, przy usówaniu wiadomości, i teras tosamo przy wpisie w wądku, że niby w śledzonym wądku pojawił się nowy wpis którego niema.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Chodzi mi o to po co jest w ogóle funkcja awatara?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
żeby pewnie wszyscy mogli się usłyszeć
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
pajper — Post 104 of 3240
2017-02-11 10:03
1 like
Różne rzeczy, ja tam akurat jakieś utwory czasem wrzucam z opisem na blogu. :) Po prostu, niektózy, a nawet całkiem sporo osób, używają, więc... Czemu nie. Co do błędów, już zerkam, odebrałem raport. PZDR DP
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
pajper — Post 105 of 3240
2017-02-11 11:58
1 like
Beta 25 już jest, zawiera poprawki. :) PZDR DP
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
jak się dodaje nowy wpis na forum to pojawia się dalej, że są nowe wpisy nie przeczytane.
a ja mimo to, że dostałem informacje, że wśledzonym wądku pojawił się nowy wpis, to jak wszedłem wco nowego, wyskoczyło, że niemam nic nowego.
pajper — Post 108 of 3240
2017-02-11 16:57
1 like
HMMMM, to jest bardzo, bardzo dziwne, będę szukał problemu dalej. PZDR DP
mi się to nie zawsze zdarza.
i dalej błąd przy ósuwaniu wiadomości. ten sam.
To nie lepiej po prostu wklejić link do Yt? Tylko bawić się w wysyłanie plików?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Sorry bardzo ale nie każdy potrafi wklejać linki, dziwnie brzmi ale z takim czyms się spotkałem. A to jest dobry garzet
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
pajper — Post 113 of 3240
2017-02-12 10:44
1 like
I mamy nową betę, Elten 2.0 Beta 26. Dodałem kilka usprawnień, które, jak mam nadzieją, przyspieszą działanie programu. :) PZDR DP
I co z elten api?
Daszek- co ty gadasz? Przecież to jest tak proste, że prostrze być nie może. Wysyłanie pliku jest bardziej pracochłonne i trudniejsze.
dalej niedziałają powiadomienia w co nowego o nowych wpisach
Autentycznie, spotykałem się z osobami które nie potrafiły tego zroić.
pajper — Post 118 of 3240
2017-02-13 22:29
1 like
Ale, nie wiem, w czym problem. Awatary przecież są proste w obsłudze, szybkie... Jakiś plik, odwtorzyć można, nie wiem poważnie, w czym problem. Pozdrawiam, DP
W niczym serio
wojtas — Post 120 of 3240
2017-02-14 02:39
1 like
Ja nie żadkoaktualizue eltena ale czytając forum zachęciliście mnie do tego