A ja w ogóle jestem jakaś pechowa, gdyż mój elten nie ma ochoty zaktualizować się do najnowszej bety. Pobiera mi się do pewnego momentu, aktualizuje, a potem mam tylko elten brak odpowiedzi. A dzisiaj mi się pokazał komunikat skrypt is changing. No i kiszka wołowa, dalej mam betę 13 :D
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
proponowałbym dodać chodzenie wkułko, jak jestem na ostatnim elemencie i dam tab to przejde na pierwszy, no i odwrotnie z pierwszego szift tab i jstem na ostatnim
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Daszku, jest problem rzeczywiście. Ale Elten powinien grzecznie się zaktualizować z menu narzędzia zarządzanie programem sprawdź dostępność aktualizacji. :)
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Otrzymalem wiadomosc o nowej wersji, ale kiedy sprawdzilem nowa wersje w menu narzedzi, powiedzialem, ze jestem aktualna. Wiec po prostu zainstalowalem ja ponownie, uzywajac setup, a teraz mam wersje 2.1