Archiwum Eltena

Elten 2 - betatesty

Started by pajper 3240 posts last post 7 years ago Closed Page 59 of 162

#1161 1 like

Wejdź altem w menu i się wyłączy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1162 1 like

A ja w ogóle jestem jakaś pechowa, gdyż mój elten nie ma ochoty zaktualizować się do najnowszej bety.
Pobiera mi się do pewnego momentu, aktualizuje, a potem mam tylko elten brak odpowiedzi. A dzisiaj mi
się pokazał komunikat skrypt is changing. No i kiszka wołowa, dalej mam betę 13 :D

Zrób reinstalację, a później aktualizację.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

ja bym poczekał jak jest brak odpowiedzi przy niektórych sprzętach tak trzeba

proponowałbym dodać chodzenie wkułko, jak jestem na ostatnim elemencie i dam tab to przejde na pierwszy,
no i odwrotnie z pierwszego szift tab i jstem na ostatnim
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

hmm gdzieś pisaliście, że w becie już można czytać maile przez eltena, gdzie ta opcja jest? nie mogę
coś jej znaleźć
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

pisać e-maile nie czytać

proponuję dodać do youtuba możliwość sprawdzenia czasu utworu, myślę, ze to ważne, zwłaszcza, że elten
najpierw pobiera plik potem odtwarza

Reinstalacja z poziomu programu wywala mi ten sam błąd. Skrypt is changing. Spróbuje odinstalować ręcznie i
skorzystać z instalki

#1170 1 like

Pisać i czytać z poziomu wiadomości

#1171 1 like

Ponoć jest nowa wersja Eltena, a nie dostałem po jego włączeniu komunikatu, że ona jest.

#1172 1 like

Jak masz betę to nie dostaniesz
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Czemu?

#1174 1 like

Nie wiem u kogoś też tak było, a przy stable jak ja tutaj używam to mi od razu przyszło.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#1175 1 like

Znaczy już chyba wiem dlaczego u testerów się nie pokazało. Bo aktualizacja stable jest podpięta tylko
pod stary aktualizator
ten bez instalatora.

#1176 1 like

Daszku, jest problem rzeczywiście.
Ale Elten powinien grzecznie się zaktualizować z menu narzędzia zarządzanie programem sprawdź dostępność
aktualizacji. :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#1177 1 like

Ale tego nie zrobił, tak dla wiadomości :D

Mi już na szczęście wszystko działa, ale pobrałam na wzelką wszelkość instalkę ze stronki :)

Otrzymalem wiadomosc o nowej wersji, ale kiedy sprawdzilem nowa wersje w menu narzedzi, powiedzialem, ze jestem aktualna.
Wiec po prostu zainstalowalem ja ponownie, uzywajac setup, a teraz mam wersje 2.1

witam kiedy uruhomiłam eltena nie pokazała mi się żadna aktualizacja dopiero jak weszłam w ten wątek
dowiedziałąm, się że jest nowa wersja