Ten nowy aktualizator jest bombowy! I tak właśnie to powinno wyglądać od początku. A ne jakieś procesy w tle na patyku, które nie zawsze kończyły się powodzeniem.
Przy usówaniu wiadomości cochfile jest komunikat, że wśledzonym wątku pojawił się nowy wpis. Pozatym warto by było dodać możliwość usówania wszystkich wiadomości naraz.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Forum głosowe świruje- wiesza się po dodaniu posta Elten, lub pokazuje że dodany został wpis a w rzeczywistości go nie ma. Jak na razie skutecznie mnie ta funkcja odrzuciła i pukico nie będę z tego korzystać. A było to drugiemoje podejście.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
I mamy nową betę 12. Prócz poprawek mamy dwie zmiany. Po pierwsze, bardzo wstępną i eksperymentalną obsługę plików wma. Po drugie, przy playlistach, pod tabem jest opcja szybkiego wyczyszczenia. :) Przy okazji kilka drobniejszych zmian na serwerze. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
hahaha. Witam. Po aktualizacji, próbię wejścia w kto jest zalogowany, pokazało mi się. Undefinet pamiętaj żeby usunąć tę linijkę z kodu, coś tam dalej. Pozdro hhah
Wybaczcie multiplikację wpisów, ale po prostu wiem, że wiele osób na bierząco to czyta. Hahahaha, a wiecie, że to nibykonto ma wizytówkę? W sensie, Elten nie wysypuje się przy próbie jej otwarcia, tylko grzecznie wyświetla informacje. :D
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Widzian(y/a): Konto nie zostało aktywowane. Użytkownik nie posiada bloga. Zna użytkowników: 0 Znan(y/a) przez użytkowników: 0 Wpisy na forum: 0 Rozwiązane ankiety: 0 Używana wersja programu:
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."