Mam dość. Jak jestem zalogowany jako l ostre ywek to jestem w osobach online. Jak zrobię $name = "żywek" żeby móć tworzyć wisy i normalnie korzystać z programu to znikam z osób online. Paranoja totalna to chyba jest.
Witam po dłuższej nieobecności. Kilka dni mnie tutaj nie było z powodu grubszej awarii kompa, ale mniejsza o to. Już jestem, będę i nie mam zamiaru opuszczać Eltena. Jednak po tej sytuacji miłe zaskoczenie- po formacie kompa mogę w reszcie normalnie pobierać tematy dźwiękowe. Do tej pory nie wiem czemu wcześniej się nie dało, ale najważniejsze, że w reszcie wszystko jest w porządku. Wszystkim zaangarzowanym w rozwój Eltena a w szczegulności tobie Dawidzie życzę wszystkiego najlepszego, jak najmniej awarii programu i tego, rzeby elten trzymał się jak najdłużej to tylko możliwe. Pozdrowionka dla wszystkich.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
przy funkcji czytaj do pliku mam tak jak wczoraj Łukasz tylko, że po z aktualizowaniu dziś eltena. Czyli po ustawieniu zapisu foldery i nazwy, prędkości itp. i daniu hm tam jest chyba zapisz w wybranym folderze nie ma nic mimo, że powiedziało, że czytanie już jest zakończone.
no implicit conversion from nil to integer Section056:230:in `call'Section056:230:in `youtubesearch'Section056:162:in `loop'Section056:306:in `youtubesearch'Section013:3:in `main'Section065:26Section065:24:in `loop'Section065:30
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
NO TERAZ UDAŁO MI SIĘ ZAIMPORTOWAĆ PLIK TXT NA MP3. DZIWNIE CZYTA. CHYBA MA PROBLEM Z POLSKIMI ZNAKAMI, I CIĄGLE MUWI ZNAK TOWAROWY, A NAPODGLĄDZIE CZYTA NORMALNIE.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
A ja zaobserwowałam inną rzecz. Nie wiem, czy to tak jednorazowo, czy jeszcze jakoś pokrętnie, ale jak mam laptopa w uśpieniu i mam otwartego Eltena, po czym budzę tego laptopa z uśpienia, to muszę zamknąć eltnea i uruchomić go ponownie, żeby mi pokazało rzeczy z co nowego.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."