Wyglada na to, że stało sie to po tym jak z chciałem przywołać okno główne po uruchomieniu z autostartu z traya, wcześniej system złapał mi bluescreena, ale to chyba jest bez znaczenia, bo i tak wtedy nic nie robiłem na eltenie.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
tj. źle ująłem, chciałem przywołać, ale się wszystko zamknęło, sprawdziłem w procesach czy mam któryś z eltenów, nie było to stwierdziłem, że ino trzeba uruchomić no i się stało
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
mi menedżer zadań nie pokazuje żadnych parametrów, no chyba, że chodzi o pid, cpu, poza tym chyba wycięli tą opcję w dziesiątkowym pokazywania wiersza poleceń czy jak to się tam nazywało
OK, pewnie z jakimś windbg bym się do tego dobrał, ale... Narazie nic nie developię i znalazłem lepsze softy do odczytywania bsodów, więc nie mam zainstalowanego.
I mamy betę 82 z wieloma drobnymi zmianami. Postaram się po prostu je wymienić: - Aktualizacje w co nowego. - Podgląd dźwięku w plikach, klawisz spacja, pauzowanie podglądu SHIFT+SPACJA - Obsługa capslocka - Obsługa klawiatury numerycznej - W listach wyboru obsługa łączenia liter - Szybsze przewijanie w odtwarzaczu - Wyciszanie dźwięku tła w wiadomościach głosowych I coś jeszcze, ale zapomniałem, poważnie, co. :D
PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.