Tak, dokładnie. To osoby, które nie logowały się od, już nie pamiętam kiedy. Ale od czasu, od którego czyściłem rejestr logowań w bazie danych, na pewno ponad rok, może dwa. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Witajcie! Wreeeeszcie udało mi się skończyć prace nad betą 45. Szczerze mówiąc, dawno nie było tak wielkiej paczki poprawek. :) Chociaż zmian zauważalnych raczej nie będzie. No chyba, że zacznie nagle działać coś, co nie działało. :) Przepisałem systemy przechowywania wiadomości i wpisów na blogach. A poza tym poprawiłem błędy związane z blogami, forami, ustawieniami i kilkoma innymi rzeczami. :) Mam nadzieję, że przy okazji ncizego nie zepsułem. :) PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Witm, nadal zuwazam brak możliwości edycji pierwszego wpisu na blogu. Drugi i kilejne dają się edytować, a pierwszy nie. W Menu pod lewym altem jes tylko opcja "ybierz".
U mnie dalej jest z co nowego tak jak jest, dostaję info o pm ale o śledzonych wątkach po za info w śledzonym watku pojawił się nowy wpis jak klikam co nowego to mam komunikat że nic nie ma, a elten recorder bin przestałdziałać ale to pewnie przez karty dźwiękowe, zaraz zobacze.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P