Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#421 lukasz1993258
no, zpewnością ja donich nienalerze.
#422 lukasz1993258
Witam. teras, kiedy się chce utwożyć wątek na forum głosowym, to traktóje to forum tak, jakby to było
tekstowe.
#423 pajper
Błąd z forami głosowymi zauważony, pracuję nad rozwiązaniem.
PZDR
Dp
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#424 pajper
I jest beta 44, ufam, że rozwiąże problemy.
Pozdrawiam,
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#425 mojsior
ja mam sugestię związaną z menu wątku.
Chodzi mi o menu które wywołujemy będąc w danym wątku naciskając lewy alt.
Chodzi mi o to czy byś nie mógł usunąć z tego menu przycisku anuluj.
Moim zdaniem ten przycisk jest niepotrzebny, bo po pierwsze wygodniej jest tak jak w klango nacisnąć
end i przeskoczyć szybko do opcji przejdź do najnowszego wpisu, a po drugie, to escape zamyka wszystkie
menu więc ten przycisk anuluj trochę tu przeszkadza, bo często się mylę i go wciskam.
Wiem że może uznacie że się czepiam, ale ja często zwracam uwagę na takie drobnostki na które inni nie
zwracają uwagi, tak już mam.
#426 lwica
jaki miała nick osoba obrażająca Dawida i na jakim forum to miało miejsce nie odsłuchuje forów głosowych,
ponieważ nie ma na to zbyt wiele czasu d
#427 lwica
słuchajcie nie działają mi fora głosowe nagrałam wpis i pokazało się konwertowanie przygotowywanie wysyłanie
i poczekalam 20 min poczym nic nie dało się zrobić poresecie eltena zobczyłam
że mój wpis się nie dodal
#428 daszekmdn
Bo tak się dzieje, naciśnij po prostu f9 i esc i będzie wysyłało.
#429 daszekmdn
Dziwna rzecz się stanęła, jak zawsze musiałem naciskać ctrl+shift+v ctrl+shift+a etc żeby działało kopjowanie
zaznaczanie etc tak teraz działa bezproblemowo. A, jeszcze nie robiłem updatu.
#430 daszekmdn
Sorry, że trzeci wpis ale od kąd pamiętam tak jest i nie zostało naprawione :(
Chciałem zacząć zdanie od żeby, lecz z małych liter piszą się polskie znaczki, miasta Łódź, imie for
example Łukasz czy chociazby samo Żeby nie może być z dużej.
#431 daszekmdn
Przydało by się dodać możliwość zmiany skrutu do przywracania eltena z traya bo jak naciskam ctrl+shift+alt+t
to mi sieskype talking włącza :D
#432 lwica
mhm no co do mnie no to ja powiem tylko9 tyle że po ubdacie sie tak zadzialo
#433 daszekmdn
Czasem coś się zbuguje, ale nie wiesz dlaczeeegooo :D
Pisałem sobie wpis na blogu i postanowiłem go poprawić, poprawiłem raz, pojawiły się dwie daty, to usunąłem
obie i została mi pusta linia, bo usunąłem klawiszem delete zaznaczone rzeczy, naciskam back space, wystąpił
krytyczny błąd, skopjuj treśc błędu:
undefined method `[]' for nil:NilClass
Section052:957:in `update'Section052:48:in `update'Section020:625:in `main'Section020:623:in `loop'Section020:648:in `main'Section054:25Section054:23:in `loop'Section054:29
#434 lwica
o boże mi też się pare razy różnego rodzaju błędy ukazywały a najczęściej elten agent bin czy coś takiego
#435 misiek
Ten ktoś napisał do Dawida na prv- z resztą czy to ważne jaki ma nick? Dawidzie- w żadnym wypadku nie
#436 misiek
nie usówaj przycisku anuluj z wątku. Nie każdy w tym ja posługuje się skrótami i nie każdy jest w tym
#437 misiek
obeznany. Proszę cię- zostaw to tak jak jest.
#438 daszekmdn
Najlepiej dodaj opcję wyboru czy to ma być czy nie.
#439 daszekmdn
Nie mogę robić wpisów słyszę głosowych bo takie pip i się resetuje.
#440 daszekmdn
Po restarcie jest OK