ja mam sugestię związaną z menu wątku. Chodzi mi o menu które wywołujemy będąc w danym wątku naciskając lewy alt. Chodzi mi o to czy byś nie mógł usunąć z tego menu przycisku anuluj. Moim zdaniem ten przycisk jest niepotrzebny, bo po pierwsze wygodniej jest tak jak w klango nacisnąć end i przeskoczyć szybko do opcji przejdź do najnowszego wpisu, a po drugie, to escape zamyka wszystkie menu więc ten przycisk anuluj trochę tu przeszkadza, bo często się mylę i go wciskam. Wiem że może uznacie że się czepiam, ale ja często zwracam uwagę na takie drobnostki na które inni nie zwracają uwagi, tak już mam.
słuchajcie nie działają mi fora głosowe nagrałam wpis i pokazało się konwertowanie przygotowywanie wysyłanie i poczekalam 20 min poczym nic nie dało się zrobić poresecie eltena zobczyłam że mój wpis się nie dodal
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Dziwna rzecz się stanęła, jak zawsze musiałem naciskać ctrl+shift+v ctrl+shift+a etc żeby działało kopjowanie zaznaczanie etc tak teraz działa bezproblemowo. A, jeszcze nie robiłem updatu.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Sorry, że trzeci wpis ale od kąd pamiętam tak jest i nie zostało naprawione :( Chciałem zacząć zdanie od żeby, lecz z małych liter piszą się polskie znaczki, miasta Łódź, imie for example Łukasz czy chociazby samo Żeby nie może być z dużej.
Czasem coś się zbuguje, ale nie wiesz dlaczeeegooo :D Pisałem sobie wpis na blogu i postanowiłem go poprawić, poprawiłem raz, pojawiły się dwie daty, to usunąłem obie i została mi pusta linia, bo usunąłem klawiszem delete zaznaczone rzeczy, naciskam back space, wystąpił krytyczny błąd, skopjuj treśc błędu: undefined method `[]' for nil:NilClass Section052:957:in `update'Section052:48:in `update'Section020:625:in `main'Section020:623:in `loop'Section020:648:in `main'Section054:25Section054:23:in `loop'Section054:29