O to mi chodziło. Mam tak samo, szczegulnie przy szybkim przeglądaniu forum. --Cytat (pates): często mam tak, że np przeglądam forum, nagle zaczyna grać muzyczka. Przerywa ją tylko wyjście z programu
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Czasem robi się tak, że wychodze z forum czy wontka i jest przez chwile melodyjka oczekiwania. A po tem przestaje i jest dobrze.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Podczas otwierania pewnego ewątku wystąpił taki błąd undefined method `size' for nil:NilClass Section065:1465:in `main'Section080:51Section080:47:in `loop'Section080:55
W trybie gościa, nadal jest dźwięk że przychodzą wiadomości, ale przeczytać ich się nie da.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Witajcie! Po dokładnie 177 wersjach beta wydanych w gałęziach Eltena 2.0, .1, 2.2 oraz 2.3, program betatestów zostaje oficjalnie zamknięty. Bardzo wszystkim dziękuję za te trzy lata wspólnej pracy!
O ile nie wykluczam pomniejszych wydań w gałęzi Eltena 2.3, zwłaszcza w wypadku zauważenia różnego rodzaju problemów, o tyle w gałęzi Eltena 2.X nie będzie już większych aktualizacji. Teraz celem będzie Elten 3.0 (ze wsparciem dla Maca i Linuxa) oraz wersje mobilne.
Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję!
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
This site uses cookies to enhance your experience.