EltenLink

Elten 2 - betatesty

Back to Archiwum Eltena

#3161 patrykkubaszczyk Archived

Miałem kolejnego laga
wszedłem w co nowego, i muzyczka minute grała, i po kliknięciu strzauki w lewo nawed muza się lagowała.

2019-08-07 18:17

#3162 mikolajholysz

a ja mam dziwny błąd. Wchodzę na forum, wszystko jest spoko.
Wchodzę w wątek, wszystko jest spoko.
Daję escape. Muli, muli, muli, jest spoko.

w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
2019-08-07 18:19

#3163 pajper

Dobra, pooddawajcie te komentarze. :)
Beta 46 wyfrunęła.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2019-08-07 18:20

#3164 pajper

Miki, bo serwer jest tak zlagowany, że tak bardzo odczuwalna jest różnica przy odczycie z cache przeczytanych wpisów i obliczeniu na nowo.

#StandWithUkraine

2019-08-07 18:21

#3165 mikolajholysz

Nie wiem, czy błąd występuje w najnowszej becie, bo z oczywistych względów tego nie sprawdzę, ale jak jedynym powiadomieniem w co nowego ma być aktualizacja, to powiadomień w co nowego nie ma żadnych. Jak się pojawi jeden głupi wpis w śledzonym wątku, już aktualizacja tam jest.

w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
2019-08-07 18:22

#3166 mikolajholysz

dla czego tak jest w sumie?

2019-08-07 18:23

#3167 pajper

Prawdopodobnie dlatego, ale muszę sprawdzić, że przy otwieraniu okienka zabrakło jednego or przy ifie.

#StandWithUkraine

2019-08-07 18:28

#3168 Paulinux

Stoję sobie na głównym oknie Eltena, aż tu dostaję signal.ogg i tekst:
cwir cwir

Happy hacking
2019-08-07 18:34

#3169 DJGraco

Ratunku! Zegar oszalał!

2019-08-07 18:36

#3170 pajper

Ten cwir cwir to akurat była moja manualna, test powiadomień

#StandWithUkraine

2019-08-07 18:37

#3171 lwica

Zaktualizowałam do najnowszej bety. Fajne pomruki wydaje ten Kocieł. :D

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2019-08-07 18:46

#3172 Lowca_Androidow

a jak zaktualizować, u mnie nie ma komunikatu o nowej wersji

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-08-07 18:50

#3173 Paulinux

Zegar skakał po wszystkich pełnych jakieś 10 minut emu

Happy hacking
2019-08-07 18:53

#3174 pajper

Beta 47 i drobne poprawki odn. połączeń.

#StandWithUkraine

2019-08-07 19:07

#3175 pajper

Bet dziś jak grzybów po deszczu.
Nie działały kategorie na blogach, szybka poprawka oznaczona numerkiem 48.

#StandWithUkraine

2019-08-07 19:12

#3176 daszekmdn

A po co to wszystko W ogóle zmieniać?
BTW beta działa szybko, szybciej nż wcześniej gdyby nie te lagi serwera.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-08-07 19:17

#3177 pates

niech ten dzień przejdzie do historji jako dzień bet. Teraz lekko mniej, ale się muli

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-08-07 19:19

#3178 pajper

Tak, zgadliście, to beta 49.
Poprawki z formatowaniem danych serwer-agent-klient na poziomie np. listy kontaktów, gdzie ginęły statusy.

#StandWithUkraine

2019-08-07 19:30

#3179 mikolajholysz

z ciekawości, ile na obecnym etapie danych idzie po api.elten-net.eu i jsonie, a ile po starym czymś tam?

2019-08-07 19:32

#3180 Lowca_Androidow

A co to za dźwięk? Nagle pojawił się dźwięk jak w starym eltenie mówiący o nowych wiadomościach, ale nowych wiadomości nie mam

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-08-07 19:32