EltenLink

Elten 2 - betatesty

Back to Archiwum Eltena

#3121 matius

Restart nie pomaga.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2019-08-04 14:30

#3122 djkrissu

A u mnie wszystko działa jak trzeba.

Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl
2019-08-04 14:32

#3123 wredny

u mnie tyż

Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
2019-08-05 08:23

#3124 patrykkubaszczyk Archived

u mnie też

2019-08-05 08:55

#3125 pajper

Beta 44 to poprawki związane z agentem.
Naprawiłem, mam nadzieję, zegar oraz informowanie o dostępności nowych wersji.
Także agent wysyła do serwera teraz sygnał czasu ostatnich powiadomień, dzięki czemu te się nie powielają, co jest ostatnim krokiem na drodze do optymalizacji używanego łącza, teraz niemal każde zapytanie ma 50 bajtów chyba, że pojawi się coś nowego, wyjątkiem są zapytania o nową wersje, wysyłane co minutę, one mają bajtów 89.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2019-08-07 09:37

#3126 Paulinux

Działa zegar, ale nie działają u mnie alarmy. Zamiast alarmu jest dźwięk błędu, dużo wolniej otwierają się wątki i wysyłają wpisy

Happy hacking
2019-08-07 12:48

#3127 Julitka

Generalnie Elten zdaje się być o wiele mniej responsywny. Wszystko idzie jak krew z nosa, ale to może być w sumie wina po mojej stronie. Będę dalej testować.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2019-08-07 13:22

#3128 patrykkubaszczyk Archived

Mi też się spowolnił, i to o dużo.

2019-08-07 13:23

#3129 stefan

potwierdzam. Przydusza się i jest to dość zauważalne.

2019-08-07 13:34

#3130 Puszkin

Niestety muszę potwierdzić wolniejsze działanie programu.

2019-08-07 14:36

#3131 wredny

a u nnie wszystko ok

Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
2019-08-07 15:11

#3132 Lowca_Androidow

Jest spowolniony, waha się, raz jest dobrze, ale w większej części przymula, wyjście z forum czy grupy przez esc i trzeba chwilę odczekać, bywa, że Elten nie odpowiada przez paręnaście sekund.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-08-07 15:15

#3133 patrykkubaszczyk Archived

A umnie zafsze te kilkanaście sek. muszę odczekać, zanim program się odwiesi.

2019-08-07 15:22

#3134 Paulinux

O co chodzi z tym aaaa w sygnaturkach albo wpisach?

Happy hacking
2019-08-07 16:07

#3135 pates

muli

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-08-07 16:14

#3136 patrykkubaszczyk Archived

właśnie o to, że elten jest tak zamulony, że
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

2019-08-07 16:16

#3137 Lowca_Androidow

Przede wszystkim chodzi o to, aby w końcu ktoś coś zrobił z sygnaturkami, ograniczył ilość znaków, bo teraz sygnaturki to całe wiersze itp, to jakaś masakra.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-08-07 17:19

#3138 Lowca_Androidow

A co do zamulania to teraz praktycznie nie da się pracować, dco drugie kliknięcie zamula mi eltene, zwiecha lub błąd krytyczny, natępnym razem skopiuję błąd, choć ten wysłałem już do Pajpera z automatu.

2019-08-07 17:20

#3139 patrykkubaszczyk Archived

A czy da się cofnąć do wcześniejszej bety?

2019-08-07 17:22

#3140 jamajka

Zdaje mi się, żę u mnie też jest to spowolnienie. Nie jakieś ogromne, ale jest

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2019-08-07 17:31