Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2841 zywek
U mnie następuje ---------------------------
ELTEN
---------------------------
Script 'Bass' line 71: RuntimeError occurred.
BASS_ERROR_DEVICE
OK
#2842 misiek
Pókico wszystko w porządku.
#2843 denis333
Ja tylko nie rozumiem tego nowego systemu powiadomień. To tak ma być, że zamiast treści powiadomienia typu: W śeldzonym wątku pojawił się nowy wpis, mamy nazwę użytkownika, który daną rzecz stworzył? Troszkę to dziwne. Ale dźwięki fajne <3
#2844 lukasz1993258
Ja miałem tylko powiadomienie coś tam elten beta testy
#2845 denis333
No właśnie o tym mówię. odczytywana jest aktualnie nazwa obiektu, w którym się cokolwiek zmieniło. Nie zaś samo zdarzenie.
#2846 balteam
dobrze jest z tymi powiadomieniami, dźwięk też lepszy, ale chyba faktycznie wolniej sięwychodzi z wontku na przykład i wchodzi się też.
#2847 Paulinux
To, co zdarzyło się, jest sygnalizowane dźwiękiem, a szczegóły podawane są mową. Dźwięk na nowy wpis w śledzonym wątku jest okropny, ttoteż muszę prędko zaktualizować CCSoft. Ale to tylko moja opinia :)
#2848 DJGraco
Ja szczerze, wolę stary system powiadamiania
#2849 Paulinux
No i jak tu ludziom dogodzić?
#2850 denis333
Jak dla mnie to powinno być opcjonalne. Ewentualnie zmieniony dźwięk, że w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.
#2851 Paulinux
no to przecież jest zmieniony dźwięk
#2852 denis333
Ale nie mówi komunikatu... Tu jest problem.
#2853 lukaszenka
No jak dla mnie zmiana na plus.
#2854 matius
Jak dla mnie obecna wersja lepsza.
#2855 Puszkin
Mnie też się ten nowy system podoba. Wystarczy się zaprzyjaźnić z dźwiękami i wiadomo o co chodzi, a i mniejmówi przynajmniej.
#2856 lukasz1993258
Mi ruwnież sie podoba nowy system powiadomień
#2857 lukasz1993258
Nadal nie został naprawiony problem z usuwaniem wiadomości.
#2858 patrykkubaszczyk Archived
mi się ten nowy system bardzo, ale to baaaaardzo podoba.
Ps. miałem taki błąd przy włączania pierszy raz dzisiaj eltena, i powitał mnie błędem:
scrypt is handing
#2859 Julitka
Proszę nie dyskutować o tym w tym wątku, bo robi się zbyt duży offtop.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#2860 zywek
A może ktoś podyskutować o czym, dlaczego mam wymieniony bląd?