jestem na necie hotelowym jakimś, net nie zaszybki, ale mobilny fb ładuje się, strony też w miarę płynnie chodzą, ale Elten potrafi dać brak odpowiedzi i muszę go restartnąć.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Jednak jest coś nie tak z tym nowym interfacem wiadomości- często przy przeglądaniu konwersacji pojawia się tylko ostatnia napisana wiadomość moja, lub odbiorcy. Tab i strzałki nic nie dają, bo cały czas pokazuje się tylko ostatnia wiadomość. Muszę wejść i wyjść kilka razy w wiadomości, by prawidłowo je odczytać. U mnie wszystkie wiadomości pojawiają się tak za trzecim wejściem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
wyskakuje krytyczny błąd przy czytania do pliku Dawidzie czy mugł byś zajżeć prosze, bo chciałem z tego korzystać, a nie moge ps przepraszam, że znowu o tym pisze
Kiedy przychodzi nowa wiadomość, wchodzimy w konwersacje i jak już wejdziemy w wiadomość, przeczytamy, to po wyjściu nadal jest nowa. Dopiero jak jeszcze raz wejdziemy i wyjdziemy to nie jest nowa.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Z wiadomościami też często jest podobnie, mianowicie lista odświerza się tylko wtedy, gdy jesteśmy na liście wiadomości w danym temacie. Nie w danej wiadomości, nie poza tematem, tylko w temacie.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Nie działa odczytywanie do pliku. undefined local variable or method `speech_wasp' for # Section066:1488:in `speechtofile'Section066:1456:in `loop'Section066:1491:in `speechtofile'Section066:1303:in `loop'Section066:1500:in `speechtofile'Section011:3:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Zachęcam do zerknięcia na menu, Ustawienia, Zarządzanie językami ze świadomością, że na stabilce są tam języki trzy. :) A wiadomo mi o jeszcze choć jednym powstającym tłumaczeniu.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.