win 8.1 aktualizowanie do najnowszej bety undefined method `-' for nil:NilClass Section073:17:in `deunicode'Section064:236:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54 musiałam dać reinstalowanie chyba cos z tłumaczeniem bo miałam np str coś tam quit btn
A mi już po zalogowaniu wywalił też Critical Error (tekstu niestety nie skopiowałam), ale po wciśnięciu Ok wszystko jest narazie w porządku, tylko wyskoczyła aktualizacja znowu do Bety. Zobaczymy, czy się uda zaktualizować. :)
Dopiero w tej wersji zdarzył mi się problem. Przy uruchomieniu mam Fatal Error dialog Cannot load Elten Agent Temporary File... jak dam tu OK, to sypie się agent, wszystkie dźwięki lecą po kolei, natomiast mogę też nie dawać OK i wtedy niby wszystko działa
U mnie błąd jest dokładnie taki sam - "Cannot load Elten Agent Temporary File...", a jak daję Ok, to od czasu do czasu z czapy mam dźwięk "Co Nowego" i to chyba jedyna niedogodność. Tak tylko czekam, kiedy on mi wybuchnie, ale poza tym działa ładnie. :)
A teraz dla odmiany coś w stylu "Unicode Exception CP852". Klikam "Ponów Próbę" i błąd znowu wyskakuje, ale jak kliknę drugi raz, program się odpala. :d
U mnie po instalacji bety. Pokazało się. Unicode Exception CP852
Przerwij Ponów próbę Ignoruj
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Na liście nowych wiadomości, tam gdzie strzałką góra / dół poruszamy się po poszczegulnych wiadomościach słysząc ich treść system nie odhacza, że są nowe. Trzeba wcisnąć na każdej z nich enter i dopiero system widzi jako przeczytane.