Nie no, pirwszy wpis zakłada, że mogę błędy skrobać, więc skrobię. Gdy wejdziemy na blog, na ktoórym nie ma wpisów, bądź na blog użytkownika Adelcia, i naciśniemy strzałkę w dół, wylatuje nam taki oto błędzik. private method `gsub' called for nil:NilClass Section071:1900:in `update'Section039:368:in `main'Section039:366:in `loop'Section039:371:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
Witajcie. pisze ze stronki, bo niestety, ale w Kliencie nie działa mi klawiatura. czy wy macie ten sam problem? druga sprawa, to wizytówki. mimo, że ustawioną mam płeć, to pisze Widzian(y/a). trzecia sprawa, to taka, że nie można pobierać wersji językowych z serwera. I gdy skrzynkę z wiadomościami mamy pustom, to gdy damy kursor w górę, to wyskakuję coś takiego: private method `gsub' called for nil:NilClass Section071:1900:in `update'Section056:90:in `main'Section056:88:in `loop'Section056:117:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Mam eltena po angielsku. :) A defender uznał instalke za zagrożenie, ale puściłem dalej.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
To z tym defenderem tak samo. Tylko język musiałęm zmieniać na polski.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A ja nie mogę zainstalować, jak naciskam enter na instalce, albo z kontekstowego wybieram uruchom jako administrator, to mówi tylko window. Także jak ktoś wie co z tym zrobić to prosiłbym o pomoc.
This site uses cookies to enhance your experience.