Forums
-
W tym forum dostaniesz nowe odcinki o dźwięku w formie podcastów oraz videocastów. Odcinki video również przydadzą się nam niewidomym, ponieważ są tak nagrane że podczas tutoriali dużo opowiadam co dzieje się na ekranie. Jeśli masz sugestie na jaki temat nagrać odcinek napisz priv.
-
Tutaj porozmawiajmy na tematy związane z budową studiów nagraniowych jednak koncentrujmy się na materiałach akustycznych. Postaram się o dostarczenie wiedzy w zakresie tematu. Liczę na merytoryczną dyskusję.
-
Szukasz wiedzy o domowym studiu nagrań? Wiesz już z jakich materiałów je zbudować? Ewentualnie równolegle chcesz zglębić wiedzę o interfejsach, kablach, preampach, do home recordingu? O mikrofonach też pogadajmy.tutaj zadawaj pytania w nowych tematach, pomagaj w odpowiedziach.
About this group
Cześć, jestem Darek Marchewka.
Realizator, podcaster, lektor.
Jesteś osobą niewidomą lub niedowidzącą?
Chcesz nauczyć się obsługi najlepszych wtyczek do produkcji dźwięku?
Darmowe ebooki oraz filmy z youtubea to dla ciebie zbyt mało?
Nagrywasz podcast, audiobooka, robisz mastering utworu muzycznego?
Chcesz, żeby twoje nagrania idealnie brzmiały na znanych platformach streamingowych i nie odbiegały od dzisiejszych standardów, tylko nie wiesz jak to zrobić?
To świetnie.
Mam coś dla ciebie.
Materiały, które przygotowałem specjalnie dla niewidomych pasjonatów dźwięku.
Dołącz do tej grupy i edukujmy się razem w zakresie szeroko pojętej realizacji dźwięku.
Details
- Founder
- dobrypoziomdzwieku
- Created
- 2022-09-06
- Members
- 17
- Threads
- 3