Ciekawa jestem czy jest tu jeszcze ktoś, kogo interesuje malarstwo. Jak komuś mówię, że lubię chodzić na wystawy, że interesuję się impresjonizmem na przykład i sztuką w ogóle, to pukają się w czoło. I ci widzący i ci niewidomi :D
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
Nie Moniko, to nie jest powód do pukania się w głowę. Ja jestem osobą prawie całkowicie niewidomą i może nie jestem pasjonatką, ale na wystawach bywać lubię, zwłaszcza jak mi ktoś porządnie opisuje. Ostatnio byłam na Boznańskiej, bo akurat była u nas w muzeum.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Znalazłeś Matius? Ja słyszałam o tej aplikacji, ale nie pamiętałam, jak się nazywa, natomiast ani pod czytamy obrazy pisane razem ani osobno, nic nie znajduję.
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
Jest to część stoważyszenia Defacto. Częścią tego jest też Ekiosk.