rhythm heaven
Wróć do Dostępne gry video#1 pates
co o niej sądzicie? Ja mam mażenie aby rhythm tengoku działało pod lua scripts jest to na gba, a co do reszty części czyli tej na ds i vii nie wiem co napisać
#2 nuno69
Bardzo dobrze gry, przelazłęm Rhythm Tengoku i Fever, teraz czekam na 3DSa aby przejść Megamix.
#3 pates
to powiedz ile jest w tengoku tych gierek? Ja jestem na remaku tej gdzie jest to, to, tam, tam i na tych tam tam trzeba klaskać literą z. Znasz stronkę z opisem gierek?
#4 pates
to ty chceż kupować 3dsa?
#5 nuno69
Tak, chcę. Na gamefaqs masz opis gier.
#6 pates
wrzucisz linka?
#7 nuno69
A poszukaj, ja w 30 sekund znalazłęm.
#8 pates
znalazłem tylko cheats, saves, faq
#9 nuno69
FAQ czytsz.,
#10 mojsior
no proszę ja tylko grałem w fever a w tengoku nie, no nic muszę nadrobić zaległości.
Powiem tylko tyle dla mnie to jest raj, polecam każdemu, kto lubi takie gry.
#11 pates
w tengoku mogę troszkę pomóc
#12 Celtic1002
A może ktoś powiedzieć, o co w tym chodzi, znaczy w tej grze?
Anna Frankowska
#13 matius
Zasadą tej gry jest to, aby wszystko robić zgodnie z rytmem.
#14 Celtic1002
A to gdzie ją można zdobyć?
Anna Frankowska
#15 pates
najnowszy jest rhythm paradithe?
#16 pates
megamix jest chyba na zwykły ds
#17 exterminator
a czy nie da się uruchomić hrythm heaven na 32 bitowym systemie bo kolega mi powiedział że się nie da grać bo dolphin nie rozwija 32 bitowej wersji i miałem kiedyś i tak się zacina a nie ma innych sposobów? a zna ktoś ten japoński emulator bo ja nie mogę go znaleźć...
#18 mojsior
nie da się to prawda to znaczy jakoś tam grę odpalisz ale rzyczę powodzenia w graniu.
Co do japońskiego emulatora to o żadnym nic nie wiem
#19 exterminator
no to jednym słowem katakatakatakatastrofa nie ma mi tylko odpalić ma działać a niema innego sposobu albo emulatora żeby sobie pograć w hrythm heaven??? bo dla jednej gry nie będę kupował nintendo katakatakatastrofa!!!!!!!!
#20 exterminator
pomóżcie mi proszę! jak ustawić sobie klawysze na klawiaturze? wiem że gdzieś w opcjach ale jak to zrobić?