A się pojawiły? Bo jak patrzyłam ostatnio, to znalazłam jakąś jedną czterogigową za dwie stówy.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Pates- jak najbardziej mają pamięć wewnętrzną, więc proszę nie wprowadzaj w błąd. Mi radio w Sansie na Rb i tak nie działało, także tego- był tylko jeden wielki szum i żadnej stacji nie chciał wyszukać. Hryniek- ok faktycznie tak jest, ale żeby tam się dostać to trzeba przeskoczyć mnustwo innych opcji. Co do baterii- to ciekawe, bo mi Na rb właśnie krócej trzymała.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
@Julitka: Jak będę miał w co wpiąć sobie sprzęt odsluchowy, to czemu nie, chociaż... Karty chyba nie są aż tak drogie, ja nie potrzebuję niewiadomo czego. A jedsnak tt, syntezę itp mieć dobrze gdzieindziej, a muzykę też gdzieindziej. Zniszczone to to nie jest, bateria trzyma, ale, że będzie potem trzymać... To Cię o tym ni zapewnię. SPrzęt w końcu mam a ze 4 lata, a aku też się starzeją, ale starałem się dbać o nią, nie doładowywać przy 90% do końca itp, co nie znaczy, że jej nie podniszczyłem naturalnym użytkowaniem, no bo nie wyłączysz ładowania kopiując kilka piosenek. Rockbox jest aktualnie tam w najnowszej stabilnej wersji, przynajmniej tak mi się wydaje, , z jeszcze dłóższym czasem trzymania na aku, bo z rok temu upgradowałem, a skoro móglbym komuś radochę sprawić... TO czemu nie, ale... To wszystko trzeba przemyśleć. ;D
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Którego Sonego, bo chyba nie mówisz o słuchawkach? Na słuchawkach masz normalnie przyciski, ale nie masz ekranu. To chyba jasna sprawa. A te drugie z serji nwzb- tak mają ekran i dodatkowe przyciski do playlist, podbicia basu equalizera,i dyktafonu. Przynajmniej ten model co ja widziałem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Wiele jest dostępnych w sklepach xD ale spokojnie, wiem o co Ci chodzi? Po co w zasadzie dostępna? W 2007 kupiłem mp3 i gdyby nie padły przyciski w 2016 dalej bym z niej korzystał. Planuję dać ją do naprawy. Nauczyłem sie jej kiedyś na pamięć i po za zmianą ustawień umiałem zrobić tam praktycznie wszystko. Wystarczy liczyć kliknięcia.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P