Audio

odtwarzacze mp3 temat ogólny

Założony przez Lowca_Androidow 353 wpisy ostatni wpis 11 miesięcy temu Strona 18 z 18

No Sony to jakby mówi samo za siebie: wynalazca walkmana, a potem podpinanie wszystkiego pod tą nazwę. Na słuchawkach to się nie spotkałem, by te sprzęty grały źle, chodź coś słyszałem, że później z odtwarzaczami mp3 z tą głośnością zaczęli odwalać lipę, ale ja nie potwierdzę, bo tych modeli nie słuchałem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nie mam nic do Sony, jakoś dźwięku super, sprzęt audio również, pisałem o tym odtwarzaczu bo miałem go w ręce i podpinałem słuchawki, wcale nie takie wymagające i nie dawały rady, a potem na forum się dowiedziałem, że są ograniczenia programowe. Jestem za, niech sobie będą, ale z możliwością wyłączenia tak jak to ma Samsung.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

A z ich szeroko pojętym audio to akurat różnie bywa, ale może przenieśmy tą rozmowę na odpowiedni wątek o Sony, który jest w tej grupie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Numernabis o ile się nie mylę pisał na liście typhlos o odtwarzaczu Hiby R6 III, że działa na nim talk back.
Poczytałem ciekawe urządzenie. Poszukałem trochę jest też np M300 wiadomo że parametrowo trochę gorszy, ale ma głośnik, Androida 13 ciekawe czy też talk back będzie działał na nim bez problemu. Mogłaby to być alternatywa dla tych wszystkich dedykowanych odtwarzaczy dla niewidomych.

Temat martwy, chyba, no ale. Wypowie się ktoś nt DAPów na androbiedzie, tak konkretniej? Ja w ręku miałem HiBy M300 i generalnie wyglądało to bardzo ciekawie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Fajna, ładna, funkcjonalna maszynka. Gra selektywnie, ma przyciski poprzedni/następny, jeden konfigurowalny w ustawieniach. Trzyma tyle, co Sansa na baterii, można zainstalować RH.
Harmonię w domu zapewni akordeon.

Ja posiadam HiBi R6 Gen II, śmiga to bardzo ładnie i szybko, dźwięk rewelacja, ma swoje mankamenty, zwłaszcza ich dedykowany odtwarzacz, ale poza tym to niezłe cacko za przystępną cenę.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

@Franek nie ma poprzedniego utworu.
@Numer coś więcej?

Mam i się cieszę. Poprzedni też ma, 2 razy trzeba go nacisnąć, za pierwszym razem zatrzymuje odtwarzanie, 2 kliknięcia to poprzedni utwór. Śmiga z CSR aż miło.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

W załączniku opis sprzedawcy
Odtwarzacz sprawny, szybki, dobrze leży w dłoni, przyjemny w dotyku.
Pozbawiony elementów androida z telefonu.
Pozbawiony (nie jestem specem) obróbki androidowej dzięki czemu dźwięk nie jest przetwarzany przez system androida, jest naprawdę przyjemny dla ucha. 3 ustawienia mocy wyjściowej, obsłuży nawet wymagające słuchawki.
Ma systemowy korektor, dzięki czemu praktycznie każdy odtwarzacz będzie stosował ustawienia tego korektora.
Długi czas na czuwaniu, nie sprawdzałem, nigdy też nie wyczerpałem akumulatora podczas ciągłego odtwarzania, według producenta to do 15 godzin, w zależności od ustawionej klasy odtwarzania.
Ma wyjście liniowe, 3,5 mm oraz 2,5 mm zbalansowane.

Dotykowe to?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Tak, ale ma przyciski do odtwarzacza.

3 przyciski, następny i poprzedni utwór, play/pausa oraz pokrętło głośności