Audio
odtwarzacze mp3 temat ogólny
Założony przez Lowca_Androidow
353 wpisy
ostatni wpis 11 miesięcy temu
Strona 16 z 18
W gonemad po dłuższym przytrzymaniu przejścia do następnego utworu przechodzisz na kolejny folder. domyślnie rzeczywiście jest jakiś taki widok biblioteki, ale da się ustawić tak, by po wejściu na dzień dobry mieć odtwarzarkę z zapamiętanym ostatnim plikiem.
Dzięki
Mimo wszystko to nie to samo. Telefonu nie przypniemy do ubrania, nie włączymy odtwarzania jednym przyciskiem, nie wsadzimy karty panięci bez zabawy z szufladką na karty.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Mając sansę w kieszeni nie zmienisz pliku, nie uruchomisz nowej książki bez głaskania.
Wszystko ma swoje plusy i minusy, dla mnie odtwarzacz książek, jak w tym przypadku wspomniany telefon musi być obsługiwalny jedną ręką i bez głaskania, bez wyciągania z kieszeni, a tego nie da się zrobić korzystając z sansy.
Poza tym mając taki telefon z odpowiednią apką również wciskamy jeden przycisk i gra, odtwarza książkę, dodam, że ma rozpoznawanie mowy, można uruchamiać apki głosowo.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
W przypadku Sansy da się ją obsługiwać z poziomu kieszeni, choć nie dla każdego jest to wygodne. Nie będę się jednak wymądrzał i niczego na siłę udowadniał, bo dla innych brak fizycznej klawiatury nie musi być problematyczny tak jak dla mnie.
Łowco co ty bredzisz? O ile nie jestem zwolennikiem tych wszystkich dodatkowych urządzeń na kiju, tak tutaj łowco z tą sansą to żeś pojechał po bandzie.
Co do voice overa to fakt, źle odsłuchałem na stronie producenta a Ty Denis co znowu, z czym pojechałem po bandzie z sansą?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Z tym, że nie da się jej obsłużyć z kieszeni. Otóż łowco większe prawdopodobieństwo jest, że obsłużysz taką sansę, niż telefon dotykowy przez kieszeń od spodni XD
A kto tu pisze o telefoniedotykowym, mowa tutaj jest o telefonie blindshel classic, a jest to telefon z klawiaturą klasyczną fizyczną.. I owszem, da się obsłużyć taką dotykową sansę w kieszeni, ale jaka jest różnica w obsłudze takiej sansy w porównaniu z klawiszami fizycznymi?
Sansa jest klawiszowa
Temat stary jak świat, ale do wspeiranych przez rockboxa modeli odtwarzaczy dołączyły niedawno jeszcze dostępne w sklepach xduoo x3, oraz jakieś modele shanlinga. Kto się interesuje to z pewnością wie, co to za firmy. Więc jest szansa dla ludu takiego jak ja, który nie używa telefonu jako kombajnu. Ciekawi mnie obsługa takich sprzętów, narazie moja sansa działa i nie zamierza się szczęśliwie psuć.
Ja np nie wiem, ale nazwy brzmią jakoś tak chińsko?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
No bo takie są. Xduoo i Shanling to generalnie chińskie firmy, ale produkują raczej wysokiej klasy sprzęt oparty na dobrych podzespołach. Kusi xduoo x3 2, ma bt, można go stosować jako daca, wykonanie ładne a cena jak za nową sansę zip, czyli 500 zł, co nie wydaje się wygórowaną kwotą jak na to, co oferuje.
Wolałbym jeśli już Xduoo x20 co prawda 2x droższy, ale owiele lepszy od x3 II.
Też chyba ma wsparcie dla rb.
No, ale jeśli instalujemy ropbox czy jak to się tam zwie to zmienia się zdaje się charakterystyka takiego odtwarzacza, bo przecież zmieniamy mu oprogramowanie, no chyba, że się mylę.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Słuchajcie, czy ktoś taki odtwarzacz RZECZYWIŚCIE TESTOWAŁ z rockboxem?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
a mnie zastanawia jak funkcjonuje taki rockbox. Czy to działa jak czytnik ekranu czy jest na bazie sampli, jeśli to drugie to i owszem obsługa odtwarzacza jest dostępna, ale lista albumów już chyba nie, bo nie przeczyta nazw folderów czy tak?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Sample, ale czyta literami, albo robisz tzw pliki talk
Dokładnie ma rb dlatego o nim wspomniałem.
Hmm chociaż dla mnie najlepsze jeśli już to są Dap-y które mają androida po prostu, ale ich ceny... Chociaż w sumie ostatnio nie śledze tego rynku więc nie wiem które mają Andka na którego da się wrzucić tb albo csr.
Mam takiego Pioneera już kilka lat, ale hmm sporadycznie korzystam bo głównie słucham z tel na Samsungach Jabrze albo B&W.