Audio

odtwarzacze mp3 temat ogólny

Started by Lowca_Androidow 353 posts last post 11 months ago Page 10 of 18

Lepiej czasem odżałować kilka złotych i kupić sprawdzony sprzęt w tym przypadku sansa.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Nie za taką cenę, za jaką nawet nigdy nie była dostępna.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Tylko pytanie, ile jeszcze ta Sansa będzie dostępna. Przecież tego się nie produkuje i dobrze byłoby znaleźć alternatywę i to jak najszybciej więc może faktycznie ten Sony jakoś przez internet coby mieć te dwa tygodnie na oddanie i przetestować.

Bez przesady, Sansa Clip na alledrogo to koszt ok. 199 zł 16 G
Czy to astronomiczna cena za mp4 z możliwością udźwiękowienia?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

za używaną 199 zł prawda. Ja sonego nwz-b kupowałem w x comie.
Właśnie myślę, czy wziąć ipoda czy sony i zrockboxić.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Aa to się nie dziwię, najdurniejszy za przeproszeniem sklep! ja też miałem z nim problemy

Sansa jest spoko, ale po dwóch latach używania już mi się zaczyna psuć, bateria się rozkalibrowała i nawet kalibracja jej już nie pomaga. Rozglądałam się na ale drogo za ipodami, ale w miarę tanie są tylko używane, a używanego sprzętu bałabym się kupować, bo to nigdy nic nie wiadomo. Czyli pozostaje nam alternatywa kupienia czegoś co da sie zrockboxić.
May the force be with you.

dziwne. Ja mam sansę z 5 albo i 6 lat i pięknie działa, tylko łapie zwieszki coraz częściej trzeba ją resetować. Co do ipodów, zależy o jakim myślisz.

Powystawowa to nie to samo co używana, poza tym nawet jak na używany sprzęt to nie jest wysoka cena, albo mamy sprzęd udźwiękowiony, albo oblizujemy się smakiem, nie rozumiem takiego podejścia.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

powystawowych na alle niema

Ja bym kupił tego Sony. Jeśli masz możliwość to bierz, bo sam jestem ciekaw jak się sprawuje. No proszę- a Xcom taki promowany głównie przez Youtuberów technologicznych. Ładnie wszyscy w kulki lecą.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Na Allegro można dorwać czasem stare iPody, te co jeszcze z dyskiem były, np. 5g z dyskiem 60, czy 80 GB. Oczywiście są to sprzęty używane i stan dysku jak i samego urządzenia może być różny. Są jednak moderzy, którzy wymieniają te mechaniczne dyski na karty flash o dość sporych pojemnościach, nawet do 256 GB. Coprawda trochę to kosztuje, ale te playerki grają świetnie, no i da się je zdrobboxić. Problem jedynie w tym, że nie każdemu musi koniecznie przypasować obsługa kółkiem, a i rozmiarowo jest to całkiem spore.

kułko znam z ipoda nano 5g, którego testowałem i jest to nawet ok. Ja szukam czegoś jednak małego.

Prawda- sam miałem tego Ipoda z 10 lat temu. Coś się w nim popsuło, że włączał się i wyłączał, ale grał lepiej niż te wszystkie razem wzięte. Kupił bym go jeszcze raz.

chodzi ci o classic? Dla mnie jest za wielki.

Przecież tutaj jest powystawowy:

mają 12 sztuk i wystawiają fakturę

Wychodzi na to, że Rockbox już całkiem nieźle z tym Sony współpracuje. Jest problem z Rockbox Utility, ale ponoć są jakieś metody na zrobienie tego. Aha, nie działa radio i jest problem z kalibracją baterii tak więc nie jest to takie na 100%, ale z tego co wiem to jest to sprzęt normalnie dostępny.

o czym mówisz jak mówisz o problemach z kalibracją baterji?
łowca, to jest sport plus więc to nie to.

A co to jest ten cały rockbox?

Alternatywny soft do niektórych odtwarzaczy mp3 pozwalający m.in na ich udźwiękowienie.