Zapraszam do gry, nie testowałem jeszcze w praktyce, ale autor naprawił pingi, u mnie wahają się od 110 do 230, a wcześniej były po 3000. Jest to gra podobna do swampa, chodzimy i walczymy z zombiakami, dodawane będą chyba różne misje, możemy walczyć z innymi graczami o flagę. Jak ktoś testował niech da znać jak wrażenia. A no i też oczywiście da się grać myszką. https://tunmi13.dev/projects/rotu.zip
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Chodzimy strzałkami,, a gramy myszką czyli prawy przycisk chodzi do przodu, wciśnięcie kulki przeladowuje broń, a lewy przycisk strzela, jest to trochę niewygodne. Jak gra sięrozwinie to myślę, że będzie można pograć, teraz jest dosyć monotonna. No, ale czasami sporo ludzi jak na start gra, rekord to 17, chyba, że jużgo poprawili. Testować i pisać wrażenia! :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Nie o to mi chodzi, gram tylko myszką jeśli chodzi o strzelanie i pod tym kątem jest to niewygodne. Wsadem się cofałem a myszką strzelałem i szedłem do przodu, a na pewno się obracałem. Teraz żeby się cofnąć muszę wciskać strzałkęw dół.
Fajny item jest tam, który warto kupić umożliwia kupowanie w dowolnym miejscu na mapie rzeczy. Jak wam zbraknie apteczek i amunicji to potem z save zoona nie dojdziecie tam sami, także polecam. Pukico nudna gra, te zombiaki słabo słychać, trudo je znaleźć, za mało dynamiczne to, a misja ctf nie działała przynajmniej w wersji 3.11