Wydania wersji beta

Elten 2.4 Beta 77

Założony przez pajper 30 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 2 z 2

Dobra, ale skoro i tak opcjonalnie można zmieniać tą strukturę w podmenu sortowania to czemu by tego nie dodać tam?
Konserwatywna, jeśli ludziom pasuje to co jest, to po co zmieniać?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Poto, że wiadomości ludziom też pasowały, ale chyba teraz większość się zgadza, że jest lepiej.
Czyli te rozwiązanie może być dla większości lepsze, ale jeszcze tego nie wiedzą bo nie będą chcieli przetestować sami z siebie.
No, ale w opcjach możę sobie i być kilka dodatkowych opcji segregowania grup, kto chce niech używa czego chce, nawt i randomowego ustawienia grup :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Zdarzyło mi się, że czegoś szukałem na youtubie i nic mi nie znalazło. Pokazało tylko pokaż więcej. Jak na tym dawałem enter, to nic nie dawało.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

bo musisz wtedy jeszcze raz zainstalować, miałem tak samo.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Nie jeszcze raz zaistalować, tylko zaktualizować wersję w programach, jak słyszysz dźwięk oznaczający coś nowego, to oznacza, że masz nieaktualną wersję youtuba.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

ahaa, a ja myślałem, że to jakiś hm błąd
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

no niestety, ale przedchfilom na wszelki wypadek zainstalowałem na nowo wszystkie programy, i mimo wszystko dalej jest dźwięk przy uróchamianiu jak by było coś nowego.

wejdź w zaistaluj program i zobacz jaką masz wersję youtuba, powinieneś mieć 0.7, wtedy nie powinien ci się odtwarzać dźwięk nowości.

no i taka wersja jest właśnie zainstalowana