Wydania wersji beta

Elten 2.4 Beta 76

Założony przez pajper 6 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty

Problem z linkami nadal występuje.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Jaki to problem. U mnie go nie ma w żadnej becie.

W dalszym ciągu istnieje problem z kodami automatycznego logowania. Usunięcie komunikatu o błędzie, nie spowoduje wyparowania błędu.

1. aktywacja logowania przy użyciu kodu automatycznego logowania,
2. aktualizacja programu,
3. start programu i "Wprowadź kod PIN" (tu zauważalny nanoprogres, nie ma już komunikatu o błędzie), płynnie przechodzimy do pola login i hasło,
4. po zalogowaniu wychodzimy z programu.

Teraz odpalamy program i ponownie w/w pkt 3 i 4. Powtarzamy procedurę, :) uruchamiamy ELTEN'a, podajemy PIN, login, hasło i wychodzimy z programu. Następnego dnia historia się powtarza (PIN, login, hasło). I tak w kółeczko do momentu wylogowania z programu i ponownej aktywacji opcji automatycznego logowania po wprowadzeniu kodu PIN. Taka historia. :)

Szyfrowanie klucza automatycznego logowania jest wykonywane z pomocą danych powiązanych z Windowsowym kontem użytkownika. Trzeba się zastanowić, gdzie dokładnie się coś zmienia lub blokuje.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Po wprowadzeniu kodu PIN, z chwilą przejścia do pola "Login" na e-mail przychodzi wiadomość o tytule: "Re: Elten - Failed login has been attempted on your account". W treści wiadomości info o nieudanej próbie logowania na moje konto z mojego IP.