Archiwum propozycji

[zrealizowana] unifikacja ustawień

Założony przez tomecki 9 wpisów ostatni wpis 6 lat temu

Teraz po zamknięciu ustawień przechodzimy do okna głównego więc aby skonfigurować program trzeba kilkukrotniechodzić chodzić po menu. Druga rzecz to inny wygląd np. ustawień interfejsu i głosu. Po ustawieniach interfejsu przemieszczamy się używając klawisza tab, głos to strzałki. Dobrze byłoby jakoś to zintegrować coby wyglądało wszystko podobnie. Niby drobnostka, ale chyba lepiej gdy ma to wsplną koncepcję.

O tym to już dawno mówiłem, by wszystko ujednolicić, ale z drugiej strony teraz też nie jest źle.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Źle nie jest, ale zawsze lepiej jeśli jest wszystko po jednej linii. Większość problemów z sprzetem i oprogramowaniem dla nas polega na tym, że takich drobnostek się nie poprawia, a z czasem jest tego na tyle dużo, że rzecz staje się zbyt skomplikowana dla przeciętnego użytkownika i trzeba coraz to więcej instrukcji, tutoriali itd.

Jestem za ujednoliceniem.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

to by było dobre, np szybkość mowy suwak, dalej pod tabem wysokość, głośność, a przedtym wybór głosu, a i wtedy pobieranie tematów dźwiękowych by było prostrze i może by się wprowadziło pobieranie kilku naraz
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

dobry pomysł

Czy ta propozycja ma obecnie sens?
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Chyba nie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#9 1 polubienie

A jednak uznałem, że to ułatwi i użytkownikom, i mi pracę. Propozycja przyjęta.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.