Zdravím, tak zde by mě zajímalo, jaké jste měli, nebo máte nebo by ste chtěli domácí zvířátko. Já jako milovník zvířat mám ted aktuálně 1 žlutého kanára jménem Eduard, jednoho křečka zlatého jménem Anna, a 3 morčátka, z nihš 1 je morče dlouhosrsté pohlaví samice jméno Anetka, Druhé je hladkosrstá samice s rodokmenem Xana, a třetí je samec druh rozeta jménem Leopold. Když jsem bydlel s rodiči, měli jsme: Andulky, hada Hroznýše Královského leguána Zeleného želvu vodní nádhernou a nejdříve hrubosrstého jezevčíka pohlaví fena jménem Dora a 2 kocoury. V dnešní době mají moji rodiče pouze psa zlatý retriever pohlaví fena jménem Fany, džungarský křeček pohlaví samice jméno Daisy, A odemne mládě morčete pohlaví samice jménem Saly.
My máme psa Yorkshira a jmenuje se Princ. Není to ale celé jméno, celým jménem je Alexander de Prince la Perla Leviosa, jestli si to dobře pamatuju. Je to pes s papíry a jeho rodokmen se dá někde najít. Jeho rodiče byli prý výstavní psi. Před tím jsme žádné zvíře neměli. Ale moje babička s dědou měli hodně zvířat. Měli postupně asi 6 psů, asi 4 kočky, dva berany, dvě kozy, jednoho kohouta a několik holubů, hus, kachen, krůt a slepic.
Pejska s papírama měla i moje teta, no dožil se pouze osmi let a pak bohužel byl vážně nemocný a zemřel.
Ahojte tak ja mám kríženca yorkšiera s jazvečíkom, je to naša už stará pani, volá sa ťapka a má 13 rokov. Inak ja som vyrastala na dedine, takže u nás bolo vždy zvierat dosť. Mali sme kravu, kozu, sliepky, kačice, husy, moriakov a doma papagája, hada, morské prasiatka, škrečkov a všeličo možné. Mala som aj vodiaceho psíka, ale ten už bohužiaľ nežije. Neviem si predstaviť, že by sme doma nemali nejaké zvieratko, sme už zvyknutý a tešíme sa z nich.