Funkcje premium
Wróć do EltenLink#381 Zuzler
Oj, nie tylko, obawiam się.
#382 Monia01
Część osób tak, ale nie wszyscy. Spójrz na zbiórkę
🇺🇦 🇵🇱
#383 pajper
Dla mnie, jeśli ktoś wpłaca na pakiet sponsorski, pokazuje nam właśnie, że zależy mu na projekcie, a nie tylko na funkcjach premium. Czyli chce coś więcej pokazać, niż tylko że chodzi o jakieś opcje.
Do tej pory pakiet sponsorski kupiło 7 osób.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#384 magmar Konto zarchiwizowane
Słuchajcie, nie chodzi mi o to żeby się kłócić tudzież zaglądać do czyjegoś portfela, bo mam swój i to mi wystarczy.
Tylko proszę potraktujcie to jak pewien problem, coś do refleksji, a nie atak.
#385 magmar Konto zarchiwizowane
W takim razie życzę powodzenia podczas dalszego rozwoju projektu, a jeśli uznacie za stosowne usuńcie te wpisy.
#386 magmar Konto zarchiwizowane
Na koniec zadam pytanie, jak chcielibyście przekonać tych, którzy mają pakiet sponsorski na trzy miesiące i zastanawiają się czy go nie przedłużyć.
#387 papierek
magmar po 1, Potem pakiety są droższe i różnica jest mniejsza, po drugie, nawet, jak zostanie ta różnica 30, 40 zł to nie dopłacasz za dodatkowe funkcje, tylko jak sama nazwa mówi, pakiet sponsorski, pomagasz w rozwoju projektu.
#388 balteam
hm, ja bym nie chciał przekonywać, puki co niemożna wprowadzić czegoś dobrego za 150 zł, bo dużo osób zacznie sięwkurzać na Eltena i nie kupi nic. Czyli lepiej żeby kilka osób, nie kupiło pakietu za 150 zł a za 90 niż żeby te kilka kupiło za 150 zł, a sporo w ogóle zrezygnowało z Eltena lub pakietów.
Po prostu jak ktoś chce wesprzeć i mieć oznaczenia dźwiękowe, to fajnie.
#389 papierek
i tak się ludzie bulwersowali, na niektóre funkcje premium, a jak jeszcze by wprowadzić podziały.
#390 magmar Konto zarchiwizowane
Papierku nie rozumiem punktu pierwszego Twojej wypowiedzi:
po 1, Potem pakiety są mniejsza i różnica jest droższa, czyli jak chcecie podnieść cenę pakietów?
#391 magmar Konto zarchiwizowane
Funkcje premium akurat rozumiem.
Nie każdy musi z nich korzystać.
#392 papierek
edytowałem posta, złe zdanie mi się napisało :) Cena pakietów jest teraz promocyjna 30 zł, potem będzie 40, różnica więc będzie mniejsza
#393 Julitka
Ogóllnie rzecz biorąc, jeżeli osoba decyduje się na wpłacenie 150 zł na cokolwiek pokroju Eltena, raczej robi to dla dobra sprawy, a nie tylko dla swoich prywatnych korzyści.
To nie jest kwota hop-siup, nawet relatywnie rzecz biorąc.
Jeżeli ludzie wpłacają tylko po to, żeby odnieść z tego wymierne korzyści, wystarczy wpłacić 90 zł i mieć z głowy. Czemu nie, nikt nie broni. :)
Dlatego robi się przykro, jak się słyszy teksty o portfelach ludzi bogatych.
Od razu zaznaczam, żeby nie było wątpliwości, nie piję do Magmar, tylko do innych postów.
Nie wpłaciłam jeszcze odpowiedniej kwoty, ale chcę zostać sponsorem, ponieważ zależy mi na projekcie. I stwierdzenia typu "Kto bogatemu zabroni" trochę ranią. Niektórzy kupują mega drogie kosmetyki za tysiące, inni - klawiatury midi, jeszcze inni - pieski z rodowodem i nie oznacza to od razu, że szastają pieniążkami na prawo i lewo.
I z drugiej strony:
Niektórzy wpłacają na WOŚP, inni sporo dają na tacę (czasem jedno i drugie na raz), jeszcze inni wpłacają na Eltena, a wcale nie oznacza to, że nie mają już skarpetki, żeby im się w niej pieniądze nie walały.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#394 violinist Konto zarchiwizowane
sluchajcie a niby gdzie da się wyłączyć te piepszone sygnatury? bo miało to być w premium i co? jakoś tej opcji nie widać
#395 Zuzler
W menu forum, strzałeczką w dół. :)
#396 Julitka
@Wiolinist Otwórz w tym pieprzonym wątku pieprzone menu kontekstowe i kliknij sobie pieprzoną opcję. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#397 Paulinux
a w zasadzie pieprznij w enter :D
#398 Zuzler
Paulino, zapomniałaś jednego ważnego słowa: pieprzony enter.
#399 violinist Konto zarchiwizowane
dobra mam, dzięki :D nigdy bym nie sie nie domyślil że w ta dziwnym miejscu będzie ta opcja ;d, obstawiałem raczej jakieś ustawienia konta etc...
#400 Julitka
Cóż, czasem każdemu się popieprzy.
-- (violinist):
dobra mam, dzięki :D nigdy bym nie sie nie domyślil że w ta dziwnym miejscu będzie ta opcja ;d, obstawiałem raczej jakieś ustawienia konta etc...
--