EltenLink

Fire fight, czyli kolejna strzelanka

Wróć do Archiwalne

#61 balteam

Eh w tej grze jeszcze muszą balans duużo poprawić.
Jak padniesz i ktoś ze snajperki celuje, ma zasięg 700 kroków, także możesz padać i padać jak dobry gracz celuje, na 60 kroków jestem gdzieś lekko powyżej słabych graczy, ale nie jesszcze wśród tych najlepszych, ale jak padłem rano, tak jak wchodze to ktoś ze snajpery mnie zdejmuje i tyle zabawy, oczywiście staram się skakać, unikać itd.
No i kolejny problem, jak padniesz i jeszcze ci kasy zbraknie to jesteś 100 lat za murzynami i praktycznie trochę lepszego gracza nie zabijesz z nendznej broni...

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-10-23 18:27

#62 balteam

jak celujecie to literą j ustawiacie aby patrzeć w dół, przed siebie czy w górę? Ja czasami trafiam jak w dół ustawione mam, a czasami jak na środek i nie wiem czy tylko mi to tak dziko działa.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-03-04 11:29

#63 nuno69

Trafiasz, jak masz w dół bo kóla odbija się od ziemi i leci diagonalnie.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-03-04 12:16

#64 balteam

no właśnie, ale jak wziąłem fn minigun to jak miałem na środku to trafiałem.

2019-03-04 12:17

#65 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane

to nie działa.

2019-12-21 18:20

#66 damianzegarek

Kurczę zachęcony opisem chciałem pobrać, ale link nie działa chyba. W każdym razie mnie się nie chcę to pobrac.

2019-12-22 15:08

#67 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane

a itak nie działa.

2019-12-22 15:26

#68 balteam

Gra została zamknięta, ponieważ na serwerach były duże lagi i twórcy nie wiedzieli jak to rozwiązać, stwierdzili, że nie ma co rozwijać gry. Poniekąt słusznie.

2019-12-22 18:11