Problemy z komputerem
Wróć do Ogólne i niemieszczące się do innych działów#41 Lowca_Androidow
Momencik, ale skype ma taką opcję w ogóle?
Czy aby nie włączyłeś sobie kontroli rodzicielskiej w windowsie i ona nie blokuje skype?
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#42 kacper
hm, ze mną wszystko możliwe. Mógłbyś łowco powiedzieć gdzie się to włącza albo wyłącza? znaczy tą kątrolę rodzicielską.
#43 Lowca_Androidow
Jaki masz system operacyjny?
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#44 kacper
win 10
#45 Lowca_Androidow
w windows 10 kontrola rodzicielska działa jedynie wówczas kiedy korzystasz z konta microsoft, kiedy logujesz się na konto microsoft, a nie lokalne.
Tu się nie da tak po prostu właczyć, trzeba przeprowadzic konfigurację kontroli rodzicielksiej:
https://support.microsoft.com/pl-pl/help/10551/microsoft-account-fix-family-features-after-upgrade
Tak więc raczej nie jest to kwestia kontroli rodzicielskiej.
W windows 7 inaczej to wygląda.
#46 DJGraco
Ja wiem o co chodzi i to jest moim zdaniem glupie, rodzic musi się zarejestrowac, bo ja tez miałem taki problem i chyba 2 złote musi zapłacic, czy co...
accound.microsoft.com tam się rodzic loguje na Twoje konto skype i dalej juz go instrułuję.
Tego się nie wlacza ani niewylacza, bo to jest zwiazane z polityka rodo.
#47 balteam
No ale to bez sensu, przecież Kacper jest pełnoletni, dziwne to, jakby każdy coś takiego dostał niepełnoletni nawet to po skypie by było.
#48 DJGraco
A to jest tam taki link, że jestem pełnoletni, dlaczego widzę ten komunikat, ale z nowu jest klopot, bo trzeba chyba też zaplacic i numer karty iptp podac.
#49 misiek
Witam- podpinam się pod temat. Dziwne rzeczy mi się dzieją z laptopem. Wczoraj miałem cały czas czarny wyświetlacz. Już myślałem, że matryca padła, i miałem go dzisiaj rano wieźć do naprawy, ale coś mnie tknęło by go jeszcze na wszelki wypadek wyłączyć i uruchomić ponownie. I tu niespodzianka- komputer włączył się normalnie, i obraz pokazał się normalnie. Ktoś mi powie o co chodzi? Takiej sytuacji jeszcze nie miałem.
#50 Lowca_Androidow
To może być kwestia taśmy od matrycy, nie kontaktuje, może być załamana. Trzeba by było ruszać matrycą czy nie zgaśnie lub czy nie skacze, mruży obraz..
#51 misiek
Też tak myślałem i tak robiłem, ale właśnie nie- jest wszystko ok i dzisiaj już działa normalnie.
#52 kacper
To może być jakiś wirus, mi też tak się zdażyło. Znajomy rozwiązał problem na poziomie softa.
#53 misiek
Jak coś to nic mi szmaciarz nie wykrył.
#54 Gosia12345
Ja też tak miałam w starym laptopie. To poprostu był blue screen.
#55 daszekmdn
Gdyby to był Blue screen to by sie laptop zawiesił.
#56 kacper
Po podłączeniu słuchawek przestaje mi działać stereo. Wiecie, czym może to być spowodowane? Wszystko jest w jednym głośniku, tj w obydwu naraz.
#57 misiek
Może wejście jack uszkodzone?
#58 kacper
Jest możliwe tak uszkodzić słuchawki, żeby tak się właśnie działo?
#59 kacper
Wiem że chodzi ci o wejście w komputerze, ale może da się tak zpitolić słuchawki, żeby stereo siadło?
#60 misiek
Pewnie.