Na zakupach

jakie serwisy internetowe do zakupu samodzielnie książek

Założony przez dashunt 10 wpisów ostatni wpis 12 godzin temu

Porozmawiajmy tu, na temat serwisów za pomocą których możemy kópować książki. Chodzi mi o takie serwisy, sklepy, które są w necie. No i wiadomo żeby się najlepiej dało obsłużyć nie tylko widząc, ale też i dla tej drógiej strony.

Macie może jakiś – ulubiony, sprawdzony itd.?

Ja jakiś czas temu podjąłem próby okiełznania empiku zarówno przez stronę, jak i przez mobilną apkę, ale jakoś nie wyszło.
Pozdrawiam gorąco Pies
LINE

Przez mobilna apkę faktycznie cięszko z empikiem, ale przez stronę się da.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Jeśli chodzi ci o książki elektroniczne to publio, voblink choć ten ostatni ma bardzo nie dorobiony interface ale dać się da.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Jeśli chodzi o audiobooki to może Audioteka?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Audioteke kiedyś poznałłem, ale bardziej chodzi mi o takie booki w tekście. Jakieś tekstowe, epub, mobi.
@matius
Jak to robisz, że dajesz rady przez stronę obsłużyć empika?
Mi już samo zalogowanie zajmuje m.in. 20 minut. Znajduję książkę, wrzucam ją do koszyka, przechodzę do koszyka, i widzę tylko echo.
Jakbyś mógł krok po kroku tu, albo na prv, opisać, jak to od początku, do końca robisz, to byłoby fajnie.
Jakby co używam nvda w wersji 2018.1
LINE

Jak będę kupował jakąś książeczkę to sprubuję opisać.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Ja ebooki najchęetniej kupuję na ebookpoint. Łatwo kupić i co jeszcze ważniejsze, łatwo pobrać to, co się kupiło. Nie cierpię virtualo. Kupiłam tam kilka książek, ale nigdy więcej. Na voblinku wszystko niby git, ale miałam problem z zaznaczeniem banku, z którego chciałam zrobić opłatę przez payu.

Jeszcze polecam virtualo.pl. Jednakże do pobrania książek z półki polecam chrom'a. Bo po kliknięciu pobierz ebooka pojawia się okienko wyboru typu pliku.

Polecam stronkę upolujebooka, gdzie da się wyczaić, w której księgarni dana książka jest najtaniej.
poza tym polecam również sprawdzanie, czy da się kupić książkę na stronie wydawnictwa, które ją wydaje, potrafi być taniej.
A jak ktoś, tak jak ja lubi nowiutkkie, to na pewno doceni stronkę datapremiery.pl, gdzie można sortować książki po dacie wydania i sprawdzać zapowiedzi wydawnicze
Happy hacking

Ja zazwyczaj spotykam się z tym, że w wydawnictwach jest drożej niż w Empiku :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P